Kultúra

Harrison Ford a könnyeivel küszködve mondott beszédet

rtl.hurtl.hu

2024. január 16. 7:26

A Star Wars-filmek és az Indiana Jones sztárja, Harrison Ford színészlegenda életműdíjat kapott a Critics Choice Awards díjátadóján. Felesége, a nála 22 évvel fiatalabb Calista Flockhart színésznő kísérte el, aki az Ally McBealben nyújtott felejthetetlen alakítást korábban.

A Star Wars-filmek és az Indiana Jones sztárja, Harrison Ford kapta a karrierjéért az idei Critics Choice Award életműdíját. A színészóriás elcsukló hangon, a könnyeivel küszködve mondott köszönetet a díjért.

Nagyön örülök, hogy itt lehetek ma este, és láthatom, mivé alakult a szakmánk. Azok a tehetségek, akik lehetőséget kapnak most, valószínűleg nem kapták volna meg az én időmben

– kezdte Harrison Ford, majd hozzátette:

Rendkívül szerencsésnek érzem magam, örülök ennek a megtiszteltetésnek, és nagyra értékelem.

Ford ezután feleségének, Calista Flockhartnak is köszönetet mondott. A nála 22 évvel fiatalabb színésznő korábban olyan sikersorozatokban játszott, mint az Ally McBeal. Ebben a címszereplőt alakította. A korkülönbség ellenére egyébként a páros boldogabbnak tűnik, mint valaha. Harrison Ford és Calista Flockhart vörös szőnyeges turbékolását az alábbi galériára kattintva meg is nézheti.

Nyitókép: Mario Anzuoni / Reuters

#Kultúra#harrison ford#calista flockhart#Critics Choice Awards#életműdíj

Címlapról ajánljuk