Kultúra

„Elég volt a távollétből” – 16 év után hazaköltözne New Yorkból Marozsán Erika

rtl.hurtl.hu

2024. január 15. 8:50

Julia Robertsszel példálóznak neki az amerikai ügynökei.

Marozsán Erika nemrég a Best magazinnak nyilatkozott (amit a Story szemlézett).

„Tizenhat éve New Yorkban élek. A zsigereimben érzem, hogy nemsokára visszajövök Magyarországra. Elég volt a távollétből. Nagyon más a kinti mentalitás. Sok barátnőm költözött már haza. Engem is visszahúz a szívem. És persze a színház. Az hiányzik a legjobban. Nagyon sokat dolgoztam az elmúlt években, de a lelkem örökké nyugtalan. Akkor érzem jól magam, ha folyamatosan dolgozhatok” – mondta a színésznő.

Marozsán az amerikai színészlétről is mesélt a lapnak:

„Ha az amerikai ügynökeimmel beszélek, és a kétségeimet boncolgatom, mindig azzal nyugtatnak, hogy »szerinted Julia Roberts nem pont ugyanarra vágyik, amire te?« Ő is keresi a neki való feladatokat, mert többet forgatna. Ez egy általános színészprobléma. Egyrészt nem akarjuk elhasználni az arcunkat, elkoptatni a tehetségünket, másrészt ha egy évben két filmben játszom, akkor is legfeljebb százhúsz napot dolgozom. A többi napon meg csak úgy lebegek, azt meg nem nagyon bírom” – fogalmazott.

Alapvetően színházi színész vagyok, aki megszokta, hogy minden este színpadra lép. Kondicionálja őt a pálya. A filmszínészetnél ez nem adatik meg. Ezért is várok már egy újabb színpadi szerepre itthon.

Marozsán Erika 2022-ben a Reggeli vendége volt, és már akkor is azt mondta:  szeretne hazatérni és újra magyar színházban, magyar filmekben játszani.


Nyitókép: RTL

#Kultúra#marozsán erika#new york#honvágy#hazaköltözés

Címlapról ajánljuk