Kultúra

Autóba zárva találták meg Mucsi Zoltán színésztársát

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 18:05

Dundit korábban a lakásba is felvitték gazdái, de a szomszédokat zavarta a hajnali kukorékolása.

Az újpesti állatmentők arról kaptak bejelentést a napokban, hogy egy élő kakast hagytak gazdái egy lakótömbnél parkoló autóban – írja a Blikk. Az állat mellett víz, élelem és forgács is volt. Pataki Gábor, az Újpesti Állatmentő Liga vezetője azt mondta, rendőri intézkedésre nem volt mód, hiszen az állat védett helyen volt, de egy felhívást közzétettek közösségi oldalukon, amire jelentkezett a kakas gazdája.

Kardos Ildikó azt írta, az állat nincs kínozva, se bántva, a család kedvence – azért volt az autóban, mert aznap fellépése volt, Mucsi Zoltánnal, Scherer Péterrel és Thuróczy Szabolccsal lépett színpadra. „A fellépései előtt 1-2 nappal itt van Pesten az autóban, de sokat kiengedjük a levegőre, ahol csipeget és kapirgál” – írta.

Gyulay Eszter, a Nézőművészeti Társulat művészeti vezetője elmondta, hogy a kakas A fajok eredete című darabban lép fel, amit 2010-ben kezdtek játszani, és Dundi az ötödik szárnyas a szerepben. Hirdetésben kerestek kakast a darabhoz. Kardos Ildikó szerint előfordult, hogy a lakásba is felvitték Dundit, de a szomszédokat zavarta a hajnali kukorékolása.

A legjobb kolléga, akivel valaha is játszottam

– mondta Dundiról Mucsi Zoltán, aki szerint a kakas soha nem vitatkozik, a kéréseit mindig elfogadja és tökéletesen megoldja.

Nyitókép: Facebook / Újpesti Állatmentő Liga

#Kultúra#kakas#mucsi zoltán#állatmentők

Címlapról ajánljuk