Kultúra

Ruszó Tibi a koncertek mellett karácsonyfát árul

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 11. 16:42

Ruszó Tibi, a 2019-es X-Faktor győztese Érden árul fenyőfát.

Fenyőárusnak csapott fel Ruszó Tibi, vette észre a Blikk az erre utaló posztot a 2019-es X-Faktor győztesének Instagram-oldalán.

„Érden a Balatoni út 95. szám alatt segítek fát árulni, aki szeretne velem találkozni, hogy együtt csomagolhassuk be a fenyőfát, azt várjuk sok szeretettel 7:30-tól 23:30-ig minden nap!” – írta a 19 éves énekes a fotóhoz, amin ő maga látható egy nála legalább kétszer magasabb fenyőfával.


Ruszó Tibi 16 évesen Balogújfaluból, nagyon szerény körülmények közül robbant be az X-Faktor stúdiójába. Aztán megnyerte a tehetségkutatót, és a vele járó 12 milliós pénzjutalmat is, amiből azonban mára már semmi sem maradt: a covid alatt nem tudott fellépni, családja pedig felélte a pénzt. Vettek ugyan egy új házat, de annak az állapota sem sokkal jobb, mint az előzőé volt.


Tibi az RTL Fókusz márciusi adásában arról beszélt, hogy szeretne megújulva ismét berobbanni a zenei életbe. Az utóbbi időben több videóklipje is megjelent, és Nótár Maryvel is közös munkába kezdett. Decemberben több fellépése is lesz, az évet Budapesten, a BOK csarnokban zárja december 30-án.

Hozzászólna? 

Nyitókép: RTL Fókusz

#Kultúra#ruszó tibor#ruszó tibi#x-faktor 2019#fenyőárus#karácsony

Címlapról ajánljuk