Kultúra

Billie Eilish: Azt hittem, mindenki tudja, hogy vonzódom a nőkhöz

rtl.hurtl.hu

2023. december 3. 13:19

Az énekesnő meglepődött azon, hogy ezt egyesek meglepőnek találják.

„Szoros kapcsolatom van azokkal a nőkkel, akik az életem részei. Fizikailag is vonzódom a nőkhöz, de sokszor megrémítenek a szépségükkel és a jelenlétükkel” – mondta Billie Eilish a Variety-nek pár hete, most pedig a lap vörös szőnyeges videójában is erről beszélt.

Kiderült ugyanis, hogy sokak nem tudták, hogy Eilish a nőkhöz is vonzódik, ő azonban ebben semmi meglepőt nem talál. „Arra gondoltam, hogy nem volt elég egyértelmű? Nem tudtam, hogy az emberek nem tudják” – mondta a mostani videóban.

Hozzátette, hogy amikor elé került a kész cikk, akkor jött rá ő is, hogy ezek szerint akkor coming outolt. Az interjúban arról is beszélt: a múltban sokat küzdött azért, hogy „lányos lánynak” érezze magát, de soha nem gondolta úgy, hogy jól tudna kapcsolódni a lányokhoz.

Azt is elmondta, hogy még mindig küzd a női identitásával. „Soha nem éreztem magam nőnek, hogy őszinte legyek” – mondta. „Soha nem éreztem magam kívánatosnak. Soha nem éreztem magam nőiesnek. Meg kell győznöm magam arról, hogy olyan vagyok, mint egy csinos lány”.

Nyitókép: River Callaway / Billboard via Getty Images

#Kultúra#billie eilish#lmbtq#biszexuális#interjú

Címlapról ajánljuk