Kultúra

Csonkformáló kötéseket kap Besenczi Árpád

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 19:08

Már a színpadon áll Besenczi Árpád, akinek nemrég leszakadt az ujja egy próbán. Az Indul a bakterházból azóta száműzték az artistaszerű elemeket.

„A körülményekhez képest jól vagyok, épp most voltam kötözésen. De kedden már játszottam is” – mondta a Blikknek Besenczi Árpád, akinek leszakadt az ujja a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban az Indul a bakterház című darab próbáján.

A színész arról is beszélt, hogy több jeleneten is változtattak, az artistaszerű elemeket elhagyták belőle. „Nem ugrom például ki az ablakon, nem mászom fel a létrán, nem tolok talicskát. Szerencsére így is nagy siker” – mondta.

Kedden veszik ki a varratokat, az orvos azt mondta, hogy a lebeny él, működik. Ezek után úgynevezett csonkformáló kötéseket fognak feltenni, hogy erre rá lehessen húzni majd egy implantátumot, ami úgy fog kinézni, mint az igazi ujjam


– tette hozzá.

A Bendegúzt alakító kisfia, Zsongor, aki végignézte édesapja balesetét, szerencsére hamar túltette magát a történteken. Épp most készülünk összemondani a szöveget, mert ma is játszunk, ilyenkor az egész darabot elmondjuk – mondta.


Nyitókép: MTI/Katona Tibor

#Kultúra#besenczi árpád#ujj#leszakadás#zalaegerszeg#sérülés

Címlapról ajánljuk