Kultúra

Sharon Stone: A Sony vezetője az arcomba tolta a nemi szervét

rtl.hurtl.hu

2023. november 9. 11:17

Sharon Stone fiatal, kezdő színésznőként találkozott a Sony Pictures egyik vezetőjével, aki azonnal szexuálisan zaklatni kezdte. 

Szexuálisan zaklatta Sharon Stone-t a Sony Pictures vezetője, amikor a színésznő a nyolcvanas években először Los Angelesbe költözött. A filmsztár erről egy podscastben beszélt.

Kelly Ripa Let's Talk Off Camera című podcastjében Stone elmesélte, hogy amikor bement az irodájába, a meg nem nevezett férfi dicsérni kezdte, közölte vele, hogy „olyan okos és gyönyörű vagy – és a hajad is”, majd egyszer csak odalépett hozzá és közölte, hogy „de először is”, majd elővette a péniszét és a fiatal Stone arca elé rakta.

Nagyon fiatal voltam, és azt tettem, amit általában szoktam, amikor félősen ideges leszek – elnevettem magam.

Elmondása szerint ezután egyszerre sírt és nevetett, hisztériás roham tört rá. Ekkor a vezető visszakozott, majd az asztala mögött lévő ajtón keresztül elhagyta az irodát, a színésznőt pedig a titkárnő kísérte ki az irodából. Stone szerint akkor ezt a történetet semmiképp sem mesélhette volna el, mert akkor „a Sony soha többet nem foglalkoztatott volna”.

Sharon Stone nem említette az érintett vezető nevét. A The Wrap című lap ezzel kapcsolatban megemlítette, hogy a stúdiót 1987-ben alapította Peter Guber és Jon Peters, akik közösen vezették a céget, és az utóbbit egy esküdtszék 3,3 millió dolláros kártérítés megfizetésére kötelezte, miután egyik volt asszisztense szexuális zaklatással vádolta meg.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép:Sharon Stone amerikai színésznő a GQ magazin Év Férfije díjának kiosztóján Berlinben 2019. november 7-én. MTI/EPA/Clemens Bilan

 

#Kultúra#sharon stone#sony#szexuális zaklatás#hollywood#Sony Pictures#visszaélés#szex

Címlapról ajánljuk