Kultúra

Bocsánatot kért az HBO vezérigazgatója, amiért hamis Twitter-fiókokról vegzálta a tévékritikusokat

rtl.hurtl.hu

2023. november 2. 17:01

Visszanézve belátja, hogy „buta ötlet” volt a dolog.

Bocsánatot kért Casey Bloys, az HBO vezérigazgatója, amiért a múltban hamis Twitter-fiókokról vegzálta, illetve trollkodta a csatorna sorozatairól negatívan író kritikusokat, írja a Guardian. Nemrég derült ki, hogy az igazgató Kathleen McCaffrey-val, a drámákért felelős elnökhelyettessel beszélt arról, hogy egy „titkos hadsereggel” támadná be ezeket a szerzőket.

A tévés a csatorna egyik eseményén beszélt a vádakról. Azt mondta: „Azok, akik ismernek, tudják, hogy csatornavezetőként nagyon, nagyon szenvedélyesen kiállok azok mellett a sorozatok mellett, amelyeket elkészítünk, valamint az emberek mellett is, akik ezen dolgoznak. Azt akarom, hogy a sorozatok nagyszerűek legyenek. Azt akarom, hogy az emberek szeressék őket”.

Arról is beszélt, hogy „nagyon fontos számomra, hogy ti mind mit gondoltok a sorozatokról. Gondoljatok erre, aztán arra, hogy 2020-ban és 2021-ben otthonról dolgoztam, és egészségtelenül sokat görgettem a Twittert. És ekkor eszembe jutott egy nagyon, nagyon buta ötlet arra, hogy levezessem a frusztrációmat”.

Bevallotta, hogy a trollkodás (amelynek keretein belül mindössze hat tweetet osztott meg 18 hónap alatt) „nem volt túl hatásos”, de bocsánatot kért mindenkitől, aki a céltáblájává vált. Hozzátette azt is, hogy azóta ha baja van egyik-másik kritikussal, inkább személyesen veszi fel a kapcsolatot vele, hogy megbeszélje az ügyet.

Nyitókép: Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO

#Kultúra#HBO#vezérigazgató#twitter#frusztráció#trollkodás#kritikus

Címlapról ajánljuk