Kultúra

Johnny Depp a magyar sajtónak: Pár zsetont felteszek arra, hogy talán csak szar ember a Johnny

rtl.hurtl.hu

2023. október 11. 12:08

Johnny Depp, aki a hírek szerint túl sokat bulizik Budapesten, néhol egészen nehezen érthető interjút adott életének elmúlt időszakairól.

Többé-kevésbé összefüggő interjút adott Johnny Depp a Népszavának.

A jelenleg éppen Budapesten forgató és a hírek szerint a XVI. kerületben élő, túl sokat bulizó sztárral még Cannes-ban készült az interjú. A feleségével, Amber Heardrel kapcsolatos botrányos bírósági ügyről is kérdezték a színészt, aki így válaszolt.

Röviden, ez az egész botrány volt az egyik leghülyébb dolog, mióta az emberiség létezik. Ezekből a szemgolyókból láthatja, nevetséges volt, értelmetlen volt, végül persze fájdalmas volt egy csomó ember számára, akik azt gondolták, hogy ez valami frankó dolog. Volt ez az eset.

Arra a felvetésre, hogy idén ünnepelt sztár volt Cannes-ban, míg tavaly, amíg zajlott a per, majdhogynem számkivetett, Depp így reagált: „Mindenki megtette a téteket, nem igaz? Szóval ez olyan biztonsági játék: egy pár zsetont felteszek arra a tényre, hogy talán csak egy szar ember Johnny. Csak egy kicsit teszek rá, mielőtt az egész megtakarítását ráraknám a nullára. Mint a rulettben.”

Johnny Depp a meglehetősen csapongó beszélgetésben a visszatérésével kapcsolatban így fogalmazott: „ha meghalok, és valahogyan újra felébredek, talán néhány nappal később, talán néhány héttel később: ez egy visszatérés, azt hiszem. Ez a visszatérés. Ha eltörőm a gerincemet, és hat évvel később, mindenféle fizioterápián és ilyesmiken átesve ott állok a színpadon, és szteppelek. Az egy igazi visszatérés.”

Az interjú végén az újságíró azt mondta neki: „Legújabb filmje, melyet rendez, Modiglianiról szól, és Budapesten forgatja, európai pénzből”. Erre pedig a színész ezekkel a szavakkal, ebben a sorrendben válaszolt:

„Egy bizonyos ponton, amikor megkérnek, hogy mondj le egy filmszerepről, ami ráadásul egy franchise része, mit lehet tenni? Nem tudom, másoknál hogy van ez, de engem arra késztetett, azt higgyem, hogy tudatos vagyok. Nincs arra nagy szükségem, hogy mozit csináljak az Egyesült Államokban, viszont az embereknek ragaszkodniuk kell a munkájukhoz, és azt a lehető legjobban kell csinálniuk. Egy megdicsőült könyvelő, aki producernek képzeli magát Hollywoodban, nincs fogalma semmiről. Kell a fenének a sablonosság. Ahol nem lehet változtatni és szépíteni a dolgokon, nem is érdemes babérokra áhítozni.”

Nyitókép: Laurent KOFFEL / Gamma-Rapho via Getty Images

#Kultúra#johnny depp#interjú#amber heard#botrány#film#mozi

Címlapról ajánljuk