Olvass, Forrest, olvass! – Tom Hanks ezúttal egy londoni könyvtárban jófejkedettA történelemrajongó színész a világháborús kiadványokat kereste a leginkább.
Kultúra

Olvass, Forrest, olvass! – Tom Hanks ezúttal egy londoni könyvtárban jófejkedett

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 19. 18:22

A történelemrajongó színész a világháborús kiadványokat kereste a leginkább.

Tom Hanks híres arról, hogy nagyon barátságos a rajongóival, többször is belefutott már esküvőkbe, ahol fotózkodott a párokkal, visszaszolgáltatta valakinek a személyi igazolványát, és jótékony céllal eladta a Kispolszkiját is.

A színész most egy londoni könyvtárban tett rögtönzött látogatást, és ha már ott volt, megnézte a gyűjteményt és beleolvasott néhány kötetbe. 

Mivel az amerikai színész történelemrajongó, a normandiai partraszállásról szóló, 1944. júniusi eredeti kiadványokat böngészte a legnagyobb figyelemmel. Mint ismert, a Ryan közlegény megmentése című II. világháborús klasszikusban a színész alakította Miller századost a címszereplő Matt Damon mellett. 

A sztárt állítólag különösen lenyűgözte a könyvtár szabadon hozzáférhető gyűjteményeinek gazdag választéka.

Hanks azután ugrott be a The London Librarybe, hogy olvasott róla Simon Winchester egyik könyvében. 


A könyvtár közzétette az Instagramon a látogatás néhány pillanatát, és azt írták: 

a könyvtárban tett vizit során Tom örömmel fedezte fel lenyűgöző történelmünket és korábbi tagjaink hosszú, illusztris listáját, köztük Stanley Kubrick filmrendezőt és más amerikai honfitársainkat, Mark Twaint és Paul Robesont.

„Köszönjük Simon Winchester könyvtári tagnak, hogy írt a könyvtárról és inspirálta Tom rögtönzött látogatását!” – tették hozzá. 

A könyvtár ezután arra kérte az embereket, hogy ajánljanak a hollywoodi sztárnak néhány könyvet, és a posztot természetesen elözönlötték a kommentek.

Nyitókép: The London Library / Instagram

#Kultúra#tom hanks#könyvtár#london#olvasás#színész#látogatás

Címlapról ajánljuk