Piroch Gábort Schwarzenegger mentette meg a kitoloncolástólPiroch Gábor kaszkadőrt ki akarták toloncolni az Egyesült Államokból, de Arnold Schwarzenegger levele ezt megakadályozta.
Kultúra

Piroch Gábort Schwarzenegger mentette meg a kitoloncolástól

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 15. 13:40

A híres magyar kaszkadőrt ki akarták toloncolni az Egyesült Államokból, de Arnold Schwarzenegger levele ezt megakadályozta. 

Arnold Schwarzeneggernek köszönheti Piroch Gábor, hogy nem utasították ki az Egyesült Államokból, amikor el akarták venni a zöldkártyáját. Erről a híres magyar kaszkadőr mesélt egy interjúban – vette észre a Blikk.

Piroch elmondta, hogy „valamilyen feltételt nem teljesítettem”, és ezért akarták kiutasítani az országból, mert „ott rendkívül szigorúan veszik a szabályokat”. Orosz ügyvédnője eleinte hiába próbált intézkedni, de jogi érvekkel nem értek el semmit. Ami megmentette, Schwarzenegger levele volt.

Piroch elmondta:

Volt ugyanis egy referencialevelem, amit Arnold Schwarzenegger írt alá, aki akkor már kormányzó volt. Ezt megemlítettük a bevándorlási hivatalban. Természetesen az ügyintéző azt hitte, hogy blöffölünk, de a fellebbezéshez benyújtottuk a levelet is, és két hét múlva a kezemben volt a zöldkártya

Nyitókép: Hulton Archive/Getty Images

#Kultúra#piroch gábor#arnold schwarzenegger

Címlapról ajánljuk