Kultúra

Így égett be John Travolta előtt Balázsy Panna

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 22:12

A filmsztár viszont kedves volt vele.

John Travoltához fűződik az egyik legnagyobb bakija Balázsy Panna tévésnek, aki a színésszel készített interjú során igen vicces szituációba keveredett – vette észre a Bóta Caféban elhangzott történetet a Blikk.

„Elmentem a Cannes-i filmfesztiválra tizennégy napra a Stúdió 94 megbízásából. Állítólag le volt minden szervezve, aztán semmi nem volt. Teljesen véletlenül az egyik irodában – mert akkor az ember lófrál és próbál összeszedni egy interjút – mondták, hogy a Ponyvaregény sztárjaival lehet majd interjút készíteni” – mondta.

Nem sokkal korábban reggel 9 órától nézhették meg a filmet a moziban. „Hát, reggel moziba menni eleve egy borzasztó dolog (…) ráadásul előtte végigbuliztuk az éjszakát” – fogalmazott a tévés, aki alig emlékezett valamire a filmből, mert néha elszundított a vetítés alatt. Később pont az egyik főszereplővel, John Travoltával beszélgetett.

„Elkezdtünk beszélgetni, iszonyatosan szimpatikus volt, és nagyon aranyos. Akkor még egyáltalán nem volt internet, és nem igazán tudtam erre úgy készülni, mint ahogy mai fejjel készülnék. Egy ponton megkérdeztem tőle, hogy »John, egyébként elképzelhetőnek tartod, hogy Vincent Vega túléli? Egyáltalán: van még jövője?« ... miközben úgy agyonlőtték a filmben, mint a huzat. Csak, gondolom, annál a jelenetnél elaludtam, vagy nem fogtam fel, mi történik. Nézett rám, kicsit megszánt, majd azt mondta: »hát, végül is bármi lehetséges«” – fejezte be nevetve a történetet Balázsy Panna.


Nyitókép: RTL Reggeli

#Kultúra#balázsy panna#john travolta#interjú

Címlapról ajánljuk