Kultúra

Beyoncé és Taylor Swift olyan koncertjegyeket árul, amellyel csak hallani lehet őket, látni nem

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 2. 19:21

A rajongók kiakadtak, amiért Taylor Swift és Beyoncé koncertjeire olyan jegyeket árulnak, amik a színpad mögé szólnak, és csak hallgatni lehet az énekesnőket, a showból nem látni semmit. 

Nemrégiben indult el a Renaissance World Tour, a harminckétszeres Grammy-díjas Beyoncé kilencedik világ körüli turnéja. Az amerikai énekes-dalszerző pedig olyan jegyet kínál a koncertekre mintegy 157 dollárért, vagyis átszámítva 56 ezer forintért, mellyel csak a színpad mögé lehet bemenni, így a látogatók nem láthatják, csak hallják.

Márpedig az énekesnő koncertjeinek fontos része a látvány, így több rajongója is kiakadt azon, hogy bevezetett egy ilyen jegytípust. Sőt nemcsak Beyoncé árul ilyen jegyeket, hanem Taylor Swift is, akinek a Eras nevű világ körüli turnéjának állomásain szintén lehet a színpad mögé jegyet venni – írja összefoglalójában az Independent

Taylor Swift koncertjein pedig 800 dollárt, vagyis kb. 283 ezer forintot kérnek olyan jegyért, ami a színpad mögé szól, és csak hallani lehet az énekesnőt. 

Mindkét előadó koncertjeire hatalmas a kereslet, pillanatok alatt elfogynak a jegyek, ráadásul horroráron lehet csak bejutni rájuk. Ugyan a színpad mögé szóló jegyek valamivel olcsóbban mennek, a rajongók szerint még így is nagyon drága.

Pénzéhes baromság, és még csak nem is látsz semmit

– fogalmazott egy felhasználó a Twitteren.

Persze voltak olyanok is, akik így is élvezték a koncertet. „Pokoli idegesítő a kilátás, de nekem elég, ha élőben hallhatom Taylort” – írta az egyik rajongó. Érdemes hozzátenni azt is, hogy egyébként a korlátozott megtekintésre alkalmas jegyeket kedvezményes áron adják a vakoknak vagy gyengén látóknak.

Nyitókép: Michael Kovac / WireImage via Getty Images

#Kultúra#beyoncé#taylor swift#koncertjegy#turné

Címlapról ajánljuk