Kultúra

Megszólalt a rendőrség Sinéad O’Connor halálával kapcsolatban: így találtak rá az énekesnőre

rtl.hurtl.hu

2023. július 27. 15:24

A legendás énekesnő 56 éves korában vesztette életét, egyelőre nem tudni, milyen okból.

Közleményt adott ki a rendőrség az 56 éves korában elhunyt Sinéad O’Connor ír énekesnő halálával kapcsolatban. A londoni hatóságok azt közölték: szerdán 11 óra 18 perckor egy öntudatát veszített nőhöz hívták ki őket, akit még otthonában halottnak nyilvánítottak, írja a BBC.

Ezután közölték a halálhírt O’Connor legközelebbi hozzátartozóival. A rendőrség közleménye szerint nem merültek fel gyanús körülmények az esettel kapcsolatban. A holttest most a halottkémhez kerül, ezután valószínűleg a halál okát is pontosan meg lehet majd mondani.

O’Connor alig 18 hónappal azután halt meg, hogy elvesztette fiát, a 17 éves Shane-t. Korábban azt írtuk az énekesnőről: a teljesen kopaszra nyírt fejével a nők popipari kihasználása ellen tiltakozó O'Connor 1990-ben vált világsztárrá a Nothing Compares 2 U című számával. Második albuma, az I Do Not Want What I Haven't Got a lemezlisták éléig jutott. 1991-ben a The Rolling Stone amerikai zeneipari szaklap az év előadóművészének választotta, a Prince által írt Nothing Compares 2 U világsikere miatt.

Nyitókép: Eduardo Munoz / Reuters

#Kultúra#sinéad o'connor#halál#rendőrség#halottkém

Címlapról ajánljuk