Kultúra

Meghalt Bertók Kriszti, az elkapott intim pillanatok fotósa

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. július 21. 11:42

25 éves korában elhunyt Bertók Krisztina, fotómodell, grafikus, fotós, aki az utóbbi években a partik és fesztiválok forgatagából emelte ki a legszebb intim pillanatokat.

Meghalt Bertók Krisztina, fotós. A halálhírt a Bánkitó Fesztivál jelentette be csütörtökön Facebookon. Bertók Kriszti 25 éves volt. 

Bertók Kriszti a hazai partik és fesztiválok jól ismert fotósa volt, az elmúlt két évben a Bánkitó Fesztivál fotós csapatát vezette.


Bertók Kriszti Debrecenben született, fotómodellként találkozott a fényképezéssel (13 évesen állt először kamerák elé). 


Később grafikát tanult a Budai Rajziskolában, kiállításon először az ekkortájt született rajzaival szerepelt.


A fotózással autodidakta módon kezdett foglalkozni, egyedi látásmódja miatt hamar kitűnt a „bulifotósok” közül.

A Nők Lapja Café tavaly augusztusban készített vele interjút, amiben így beszélt arról, hogy miért a bulikban elkapott intim pillanatok a kedvencei:

Szeretem megélni az intimitást, hatalmas igényem van rá, de nem olyan egyszerű ehhez a megfelelő partnert megtalálni, ezért tesz boldoggá, mikor azt látom, hogy emberek egymásra találtak, figyelnek egymásra, szeretetet adnak és kapnak, jól érzik magukat egymással, merik megélni ezeket az érzéseket a nyilvánosság előtt is.


Bertók Kriszti tervei közt szerepelt, hogy kiállításon mutatja be új munkáit, és szeretett volna külföldi klubokba is eljutni, felkutatni szerelmespárokat.

 

Hozzászólna? Látogassa meg Facebook-oldalunkat!


Nyitókép: önarckép – bertokkriszti / Instagram

#Kultúra#halál#elhunyt#meghalt#bertók kriszti#fényképész#fotós#gyász

Címlapról ajánljuk