Kultúra

„Értem, hogy Jimmy miért volt szerelmes belé” – Zámbó Jimmy egykori szerelméről vallott Peter Srámek

rtl.hurtl.hu

2023. július 15. 8:55

Háfra Mari Peter Srámeket is levette a lábáról. A fiatal énekes klipjében is megjelenik a modell, fotós, Zámbó Jimmy egykori szerelme.

Zámbó Jimmy egykori szerelme, Háfra Mari is szerepel Peter Srámek új klipjében. Az énekes a Reggeliben elmondta: kiadója, Joós István – aki annak idején Zámbó Jimmyvel is együtt dolgozott – a fiatal énekes új, Úgy hittem túl vagyok rajtad című dalában A Királyból is ismert színésznőt szerette volna szerepeltetni. Srámeknek támadt egy ötlete. A Háfra Marit alakító színésznő helyett, mi lenne, ha az igazi Háfra Mari szerepelne a klipben?


Peter Srámek most a Borsnak mondta el, milyen volt a közös munka Háfra Marival: „Megtisztelő számomra, hogy együtt dolgozhattunk. És mivel az ő életéről szól a dal, számára is fontos, hogy szép végeredmény szülessen. (…) Személyében egy közvetlen, kedves és nagyon csinos nőt ismerhettem meg. Most már értem, és csöppet sem csodálkozom azon, hogy Jimmy miért volt szerelmes belé. Igaz, különböző helyszínen folytak a felvételek, de így is volt alkalmunk megismerkedni” – fogalmazott az énekes.

„Azt gondolom, hogy jó döntéseket hoztam eddig az életemben” – Háfra Mari egyebek mellett erről is beszélt nemrég a Fókusz kamerái előtt:


Nyitókép: RTL

#Kultúra#zámbó jimmy#peter srámek#háfra mari#klip

Címlapról ajánljuk