Kultúra

Pálffy István visszatér a műsorvezetéshez

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 11:03

Az egykori dublini nagykövet és műsorvezető a kormánypárti HírTV képernyőjén tér vissza.

A HírTV szerdai közleménye szerint Pálffy István újságíró, műsorvezető, KDNP-s politikus, egykori dublini nagykövet 13 év után visszatér a képernyőre.

Pálffy elmondta, hogy a HírTV nem teljesen ismeretlen terep számára, ugyanis vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepelt. 

Most azonban már nem a saját véleményét kell majd mondania a nézőknek, hanem napról-napra a hazai közélet jelentős szereplőit, az éppen aktuális témák szakértőit kell majd kérdeznie.

…Úgy gondoljuk, hogy a nézők konkrétumokat akarnak megtudni, és találkozni szeretnének hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel. 

Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz. Ezért a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat” – idézte a közlemény a műsorvezetőből lett politikust, aki úgy látszik, most visszatér eredeti szakmájához.

Pálffy egyébként 2010 és 2014 között KDNP-s parlamenti képviselőként a kormányban is szerepet vállalt, ő volt a kulturális és sajtóbizottság alelnöke.

Nyitókép: HírTV

 

#Kultúra#pálffy istván#dublin#nagykövet#hírtv#visszatérés

Címlapról ajánljuk