Gálvölgyi János üzent: Köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteketKöszönetet mondott az imákért, kiemelte az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását.
Kultúra

Gálvölgyi János üzent: Köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket

rtl.hurtl.hu

2023. május 24. 5:59

Köszönetet mondott az imákért, kiemelte az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását.

Lányai osztották meg a május elején életveszélyes állapotban kórházba került, azóta a lélegeztetőgépről lekerülő Gálvölgyi János üzenetét.

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan, lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket.”

De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!


A XXI. század május 3-án készített hosszú interjút Gálvölgyi Jánossal – egy héttel az előtt, hogy rosszul lett, és intenzív osztályra került. Az elképzelés az volt, hogy pályája kevésbé ismert részleteit mutassák be közelgő születésnapja alkalmából: kevés filmszerepét, tragikus vagy szomorú színpadi játékát:Nyitókép: Gálvölgyi Dorka / Facebook

#Kultúra#gálvölgyi jános#kórház#Gálvölgyi Dorka

Címlapról ajánljuk