Kultúra

Pintér Béláék üzentek Gálvölgyinek és fontos bejelentést tettek

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 14:30

A társulat szerint nagyon megható, hogy amint Gálvölgyi János tudott beszélni, egyből róluk kérdezett.

Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is – közölte Pintér Béla és Társulata a Facebookon.

Gálvölgyi János néhány nappal ezelőtt rosszul lett, de a lányai hiába hívták a mentőt – végül ők vitték be a színészt a kórházba. A színművészt az intenzív osztályra vették fel, és lélegeztető gépre tették. A színész lányai videóüzenetben közölték hétfőn, hogy az apjuk túl van az életveszélyen, a nehézlégzése hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.


Az is kiderült, hogy az első kérdése az volt, miután levették a lélegeztetőgépről, hogy ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marshal Fifty-Sixben. Pintérék azt írták, hogy nagyon megható volt, hogy amint meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. A bejegyzés szerint a próbafolyamatot június közepén tervezik kezdeni, Gálvölgyi pedig akkor csatlakozik majd hozzájuk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi.


„A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást”.

Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!

– írták.

Nyitókép: Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában. Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva.

#Kultúra#gálvölgyi jános#Pintér Béla#társulat#próba#színház

Címlapról ajánljuk