Pintér Béláék üzentek Gálvölgyinek és fontos bejelentést tettekA társulat szerint nagyon megható, hogy amint Gálvölgyi János tudott beszélni, egyből róluk kérdezett.
Kultúra

Pintér Béláék üzentek Gálvölgyinek és fontos bejelentést tettek

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 14:30

A társulat szerint nagyon megható, hogy amint Gálvölgyi János tudott beszélni, egyből róluk kérdezett.

Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is – közölte Pintér Béla és Társulata a Facebookon.

Gálvölgyi János néhány nappal ezelőtt rosszul lett, de a lányai hiába hívták a mentőt – végül ők vitték be a színészt a kórházba. A színművészt az intenzív osztályra vették fel, és lélegeztető gépre tették. A színész lányai videóüzenetben közölték hétfőn, hogy az apjuk túl van az életveszélyen, a nehézlégzése hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.


Az is kiderült, hogy az első kérdése az volt, miután levették a lélegeztetőgépről, hogy ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marshal Fifty-Sixben. Pintérék azt írták, hogy nagyon megható volt, hogy amint meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. A bejegyzés szerint a próbafolyamatot június közepén tervezik kezdeni, Gálvölgyi pedig akkor csatlakozik majd hozzájuk, amint ezt az egészségügyi állapota lehetővé teszi.


„A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást”.

Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!

– írták.

Nyitókép: Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában. Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva.

#Kultúra#gálvölgyi jános#Pintér Béla#társulat#próba#színház

Címlapról ajánljuk