Kultúra

Élete leggázabb interjúját adta a híres komikus, de annyira be volt drogozva, hogy később teljesen megfeledkezett az egészről

rtl.hurtl.hu

2023. április 29. 20:55

Nemrég viszont a nagyközönség előtt is elmondta, hogy milyen kínosan viselkedett.

Mindössze három nappal azelőtt adott interjút John Mulaney komikus a GQ-nak, hogy bevonult volna rehabra, idézte fel a nevettető legutóbbi stand-up estje során. Ekkor még elképesztően sok kokaint fogyasztott, és később nem is emlékezett arra, hogy interjút adott volna.

Amikor viszont visszaolvasta a cikket, döbbenten konstatálta, hogy elképesztően gáz módon viselkedett, míg a riporterrel beszélt telefonon. Többek között hangosan figyelmezette arra, hogy ne aggódjon, ha kanálcsapkodást hall, mert éppen zabpelyhet eszik, valamint izgatottan ecsetelte, azt a fantasztikus ötletét, hogy mi lenne, ha elindítana egy talk show-t, ahova olyan embereket hív beszélgetni, akik érdeklik őt – tehát egy sima talk show-t.

Mulaney már az interjú elején elkezdett furán viselkedni, amikor nagyjából összefüggéstelenül hadovált arról, hogy hány kísértetházban járt életében. Nemrég az interjút készítő riporter is megszólalt a 2021-es cikkel kapcsolatban, és azt írta, hogy ő a beszélgetés során azt hitte, hogy a komikus trollkodik vele egy picit, de amúgy érdekesnek vélte a szavait.

Nyitókép: AP Photo/Chris Pizzello

#Kultúra#komikus#drog#interjú#kísértet#talk show

Címlapról ajánljuk