„Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk” – Gálvölgyi János is elbúcsúzott Vágó IstvántólA Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész korábban parodizálta is tévés kollégáját, akit ötven éve ismert.
Kultúra

„Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk” – Gálvölgyi János is elbúcsúzott Vágó Istvántól

rtl.hurtl.hu

2023. április 29. 14:33

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész korábban parodizálta is tévés kollégáját, akit ötven éve ismert.

Elbúcsúzott Gálvölgyi János is Vágó Istvántól, írja a Blikk. A lap elérte a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, aki megtörten emlékezett meg tévés kollégájáról. Azt mondta:

Mivel egyszer el kell mennünk, akkor talán jobb, ha így történik, gyorsan. Persze annak nagyon rossz és felfoghatatlan, aki itt marad, de nem szabad önzőn csak magunkra gondolnunk. Ezért én most azt mondom: Ég veled, Pista! Ha szkeptikusak vagyunk, akkor már nem találkozunk, de ha nem vagyunk azok, akkor még igen is látjuk egymást.

Gálvölgyi és Vágó ötven éve ismerték egymást. Gálvölgyi hozzátette: „Sajnos a mi korosztályunk itt tart. Olyan ez, mintha egy repülőgépen utaznánk, ejtőernyővel a hátunkon. Lassan készülünk a kiugrásra, és nem tudjuk, ki lesz a következő”.

A színművész korábban paródiát is készített a legendás tévés egy korai műsoráról, a Van benne valamiről, ezt alább lehet megnézni:


Képgalériánkat arról, hogy milyen volt Vágó István a kulisszák mögött pedig ezen a linken éri el.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Kultúra#gálvölgyi jános#vágó istván#gyász#halál#megemlékezés

Címlapról ajánljuk