Kultúra

Hide The Pain Harold, a legismertebb magyar: Én mém vagyok, nem influenszer

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 15:22

Arató András leszögezte, milyen státuszban is van jelen a közösségi médiában. 

Noha Arató Andrásnak több mint 400 ezer követője van a közösségi médiában, nemrég egy „én mém vagyok, nem influenszer”-feliratú pólóban fotózkodott az Instagramon.

A 77 éves Hide the Pain Harold nemrég az olaszországi Lariofiere-ben megrendezett popkulturális vásárra látogatott, ott viselte a ruhadarabot. 


A LadBible emlékeztet arra, hogy az amúgy villamosmérnök Arató András több interjúban is megosztotta a történetet, hogyan vált a világ egyik legfelismerhetőbb mémjévé. 

A magyarok számára talán ismert, hogy miközben a családjával nyaralt, Arató feltöltött néhány szelfit az útjáról, ami miatt egy profi fotós felvette vele a kapcsolatot. „A stockfotós ügy úgy kezdődött, hogy egy fotós megkeresett, amikor meglátta a savanyú arcomat a közösségi médiában. Keresett egy hozzám hasonló figurát, és felkért, hogy készíthessen rólam néhány képet” – mondta korábban. 

Arató András hat-hét hónappal később jött rá, hogy mém lett belőle. „Először elborzasztó volt, nagyon undorító viccek szóltak rólam” – magyarázta Hide the Pain Harold, aki később megtanulta nyugodtan kezelni a dolgot. 

Eleinte nem tartottam magam híresnek, de később egyre többen állítottak meg az utcán, hogy savanyúarcú képet kérjenek tőlem. Ezt mindig szívesen megteszem, mert látom az örömöt a szemükben

– fogalmazott egy régi interjúban Arató és hozzátette: 

a menedzsmentje még filmstúdiókkal is tárgyalásokat folytat, hogy filmet készítsenek az életéről.

Nyitókép: Reggeli

#Kultúra#arató andrás#hide the pain harold#influenszer#mém

Címlapról ajánljuk