Kultúra

Kirúgták a Marvel-filmek sztárját

Dévai LászlóDévai László

2023. április 18. 11:23

A gyanú szerint Jonathan Majors tettlegesen bántalmazott egy 30 éves nőt.

A Variety értesülései szerint Jonathan Majors-t, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia, valamint a Creed III. sztárját kirúgta az Entertainment 360 ügynökség. A kirúgás oka, hogy a 33 éves színészt március 25-én tartóztatták le Manhattanben, testi sértéssel és zaklatással vádolják. A gyanú szerint Majors bántalmazott egy 30 éves nőt, akit az eset után kórházba kellett szállítani, fej- és nyaksérülésekkel.

A színész ügyvédje, Priya Chaudhry elmondása szerint a védence tagadja a vádakat. A lap információi szerint Majors védői olyan információk birtokában vannak, amellyel bionyítani tudják az ártatlanságát, ám ezeket a bizonyítékokat még nem hozták nyilvánosságra.

Mindenesetre már most olyan pletykák keringnek, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is szabadulna a színésztől és már keresik, hogy ki tudná helyettesíteni őt a Marve-filmek ötödik fázisában, ahol Majors egy időutazó gazfickót, Kanget játszotta volna.

Nemrég az rtl.hu is beszélgetett Majors-szel A Hangya és a Darázs: Kvantummánia premierje kapcsán. Akkor arról beszélt, hogy saját képregényfőgonoszát Nagy Sándor, Kleopátra és a jó öreg Dzsingisz Kán karakteréből gyúrta össze.

Nyitókép: Arturo Holmes / Getty Images 

#Kultúra#jonathan majors#marvel#kirúgás#ügynökség#bántalmazás

Címlapról ajánljuk