Kultúra

Így néznek ki most a színészek, akiket a Vészhelyzetben zártunk a szívünkbe – megismerné őket?

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 18. 15:42

Az RTL II csatornán jelenleg is nézhető a kilencvenes-kétezres évek egyik legjobb sorozata, a Vészhelyzet (ER). Michael Crichton világhírű író, filmrendező tévés produceri bemutatkozását 1994-ben kezdte az NBC tévécsatorna sugározni, és a chicagói kórház sürgősségi osztályán játszódó sorozat olyan népszerűségre tett szert, hogy egészen 2009-ig műsoron tartották, összesen 15 évadot leforgatva belőle. Magyarországon 1996 januárjában kezdte vetíteni a Magyar Televízió, majd a további évadokat az 1997-ben indult RTL Klub kezdte sugározni. A galéria megnyitásához kattintson a képre!

A sorozat teljesen új színt és hangnemet hozott a magyar tévénézők által megszokott kórházi sorozatokhoz képest (Kórház a város szélén, Klinika), az életszagú, feszültséggel teli szituációk, a szerethető vagy éppen nagyon is gyűlölhető karakterek itthon is sikerre vitték a Vészhelyzetet. 

Furcsa is belegondolni, hogy már több mint negyedszázada, hogy megismerkedhettünk Ross doktorral, Hathaway nővérrel, Greene doktorral, Lockhart doktornővel, Carter doktorral és társaikkal. A fenti képre kattintva galéria nyílik, ami megmutatja, hogy milyenek voltak a sorozat idején, és hogy néznek ki mostanában a Vészhelyzet legkedveltebb színészei.

Ajánlat:
George Clooney felhívott és azt mondta: büszke vagyok rád, tökös dolog volt – interjú a Vészhelyzet Carol Hathaway nővérével, Julianna Margulies-zel

#Kultúra#képgaléria#vészhelyzet#színészek#akkor és most#ma#george clooney

Címlapról ajánljuk