Brutálisan lepontozták az Aranybullát a nézők, minden idők második legrosszabb magyar filmje lettMég az Elkxrtuk is magasabb pontszámot ért el, pedig az csak 1,5-öt kapott az IMDb-n.
Kultúra

Brutálisan lepontozták az Aranybullát a nézők, minden idők második legrosszabb magyar filmje lett

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 15:22

Még az Elkxrtuk is magasabb pontszámot ért el, pedig az csak 1,5-öt kapott az IMDb-n.

Az eddig leadott 2100 szavazat után 10-ből 1,2 pontot szerzett magának az Aranybulla az IMDb-n – írja a hvg.hu. Ezzel a Rákay Philip producerkedése alatt megszületett sorozat olyan magyar alkotások közé került be, mint a 2008-as Kis Vuk (1,3), vagy a 2009-es Álom.net (1,3).

A legdurvább mélységet azonban nem érte el, mert ott a kerek 1 ponton álló, Anettka, Zalatnay Sarolta, Terry Black és Kiszel Tünde szereplőgárdával nyomuló, minden idők legrosszabb magyar filmje, a Holnap történt – A nagy bulvárfilm – olvasható a cikkben.

Az Aranybullának van még tere a fejlődésre, mert a másik kurzusfilm, az Elkxrtuk is 1,5 pontig jutott.

Nyitókép: Hábermann Jenő producer, Törőcsik Franciska színésznő, Kriskó László rendező-producer, Rákay Philip producer és Csincsi Zoltán operatőr-producer (b-j) a teljes Aranybulla sorozat stábvetítésén, amelyen meghívott vendégek is részt vettek az Uránia Nemzeti Filmszínházban 2022. december 22-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd.

#Kultúra#aranybulla#rákay philip#imdb#film

Címlapról ajánljuk