Kultúra

Rihanna öt év után visszatért az új Fekete Párduc film zenéjével

rtl.hurtl.hu

2022. október 28. 11:11

Az énekesnő legutóbbi lemeze hat éve jelent meg.

Rihanna Lift Me Up című vadonatúj dala a novemberben mozikba kerülő Fekete Párduc 2.-höz készült. A filmzene a 2020-ban vastagbélrákban elhunyt színész, Chadwick Boseman élete előtt tiszteleg, aki tragikus halála előtt a Marvel univerzum Fekete Párducának megformálója volt – írta meg a Just Jared.

Miután beszéltem a rendezővel, Ryan Cooglerrel, olyan dalt szerettem volna írni, ami magába foglalja azt a melegséget, amit azoktól az emberektől kaptam, akiket elveszítettem életem során

– mesélte Tems, a dal írója, aki az alkotói munka közben megpróbálta elképzelni, hogy milyen lenne, ha elhunyt szeretteinek énekelne, kifejezve ezzel a hiányukat. A zenész továbbá elismerte, hogy Rihanna is igen nagy hatással volt rá a dal létrehozásakor.


Az első gyermekének májusban életet adó énekesnő rajongói bíznak benne, hogy ez a kezdete Rihanna új korszakának, hisz legutóbbi albuma, az Anti 2016 januárjában jelent meg, és azóta csak egy dalt adott ki – azt is öt évvel ezelőtt –, így épp itt lenne az ideje egy új korongnak. Ráadásul az énekesnő lesz a Super Bowl 2023-as Half Time show-jának fellépője is, így egyre több jel utal rá, hogy Rihanna visszatért.

Nyitókép: Rihanna a Fekete Párduc 2. hollywoodi premierjén / Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Kultúra#rihanna#új#dal#fekete párduc

Címlapról ajánljuk