Kultúra

Így toboroz katonákat Ganxsta Zolee a Magyar Honvédségnek

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 16. 19:18

Toborzótisztnek állt a hip-hop fenegyereke.

Ki lenne szívesen azok helyében, akikre Ganxsta Zolee ripakodik rá, hogy „VIII-GYÁZZ!!!”? A jelek szerint a honvédségnél úgy gondolják, hogy motivációs gyakorlataikat ebbe az irányba kell elmozdítani.

A Döglégy, polgári nevén Zana Zoltán ugyanis látogatást tett a Klapka György Lövészdandárnál, ami a Magyar Honvédség egyik legnagyobb szárazföldi szervezete. Az alakulat azt írta Facebookon:

A találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és az ismert rapper között, amely a jövőben nemcsak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul.

A rapper most személyesen is megismerhette a tatai dandár életét és tevékenységeit, itt szolgáló katonákkal is beszélgetett, majd megnézett többek között a BTR-80 páncélozott szállító harcjárművet, a D-20-as vontatott ágyútarackot, a Gidrán többcélú moduláris páncélozott harcjárművet, a Leopard 2A4HU harckocsit és a PzH 2000 HU önjáró tüzérlöveget is fogadott fiával közösen. A zenész arról beszélt, hogy nagyon tiszteli a magyar katonákat.

Nyitókép: Facebook

#Kultúra#magyar honvédség#ganxsta zolee#toborzás#látogatás

Címlapról ajánljuk