Kultúra

Videó: A vihar miatt félbeszakították Leslie Mandoki koncertjét, de a zenész nem akart lemenni a színpadról

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 20. 6:38

„Meleg van, jó idő van. Mi a gond? Legalább mondjátok meg, hogy mi a bánat a gond”.

Pénteken este elérte Budapestet a vihar, így az augusztus 20-hoz kapcsolódó állami rendezvénysorozat szabadtéri programjait is lezárták egy ponton. 

A Mandoki Soulmates éppen a Szentháromság téren koncertezett, amikor közölték velük, hogy meg kell szakítaniuk a fellépést. Leslie Mandoki erre közölte, hogy „ő nem veszi komolyan a vihart”, és mivel nem esett, megkérdezte a közönséget, hogy áznak-e, fáznak-e, majd készült, hogy folytassa a koncertet. A zenész fia azonban közölte Mandokival, hogy ha nem vonulnak le a színpadról, a szervezők kikapcsolják az áramot. 

„Nagyon sajnálom, mert mi játszanánk” – mondta Mandoki. Ezek után a szervezők bemondták, hogy a változó időjárási körülmények miatt meg kell szakítaniuk a koncertet, de Mandoki még ekkor sem hagyta abba, azt kérdezte, 

na, várjatok, gyerekek. A színpadon én vagyok, jó? Ők meg a közönségem. Szóval. Meleg van, jó idő van. Mi a gond? Legalább mondjátok meg, hogy mi a bánat a gond. Ha jön a vihar, akkor abbahagyjuk, na és?!

– magyarázta. Ekkor azonban újra szólt a fia Mandokinak, aki csalódottan vette tudomásul, hogy menniük kell, mert „lett volna még három óra mesélnivalójuk zeneileg”.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

#Kultúra#leslie mandoki#mandoki leslie#koncert#vihar#budapest

Címlapról ajánljuk