Kultúra

Elmélyülten, nagy átéléssel tekert cigarettát Justin Bieber a turai Botaniq kastély bársonykanapéján

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 13. 21:15

Az Instasztoriban megosztott fotón a pókemberes jelmezt viselő popsztár szemmel láthatóan gyakorlott mozdulattal szór valamit a spéci cigipapírba.

Mint arról előző cikkünkben beszámoltunk, Justin Bieber péntek esti szigetes koncertje után a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó turai Botaniq kastélyban bulizott. Az énekes az éjszakába nyúló, privátkoncerttel megkoronázott partiról két fotósorozatot (első, második) is kitett az Instagramjára.

Szombaton aztán Instasztoriban megosztott még pár fotót és egy videót is az elmúlt estéről. A 24 órán belül eltűnő Instasztori negyedik részén egy fotón ő maga látható, amint a kastély egyik szobájában ül a zöld kanapén. Bieber épp cigarettát teker, és a fotós azt a pillanatot kapta el, amint elmélyülten, nagy odafigyeléssel épp valamit beleszór a hártyavékony cigarettapapírba:


A képbe belenagyítva, az utazóládából kialakított asztalon okostelefont, Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapírt, dohányt, öngyújtót és némi zöldes színű növényi törmeléket lehet látni:

Elmélyülten, nagy átéléssel tekert cigarettát Justin Bieber a Botaniq kastély bársonykanapéján
 

A jelenet helyszínéül szolgáló kellemes sarkot, a zöld bársonykanapét, az asztalt ezen, a Botaniq honlapjára feltöltött fotón jobban szemügyre is vehetjük.

Justin Bieber egyébként tavaly beszállt a kaliforniai kannabiszüzletbe, és Peaches márkanéven előregyártott marihuanás cigarettát dobott piacra. A termék nevét saját, Peaches című slágeréből kölcsönözte, aminek első sora így hangzik:

Az őszibarackomat Georgiából szerzem, a füvemet Kaliforniából.

#Kultúra#justin bieber#cigit teker#botaniq#kastély#instagram#instasztori

Címlapról ajánljuk