Kultúra

Arnold Schwarzenegger arcon szellentett egy színésznőt az Ítéletnap forgatásán

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 13:25

Szerepe szerint a Sátánt kellett megállítania, de valami mást már nem akart visszatartani. 

Arnold Schwarzenegger szándékosan arcon szellentette Miriam Margolyes színésznőt az 1999-es Ítéletnap című film forgatásán. Erről a brit-ausztrál színésznő számolt be news.com.au ausztrál lap egyik podcastjában. Margolyes elmondta:

Az arcomba fingott. Nos, én is szoktam fingani, naná, hogy szoktam, de nem fingok más emberek arcába. Szándékosan csinálta, egyenesen az arcomba.

A történetről azután számolt be a Harry Potter-filmekből is ismert 81 éves színésznő, amikor arról kérdezték, melyik sztárokkal nem szeretett dolgozni. „Kissé el van telve önmagától” – jellemezte a minden idők egyik legnagyobb filmsztárjának számító Schwarzeneggert.

Arnold Schwarzenegger arcon fingott egy színésznőt az Ítéletnap forgatáson
Miriam Margolyes a Graham Norton Show című televíziós műsor forgatásán, 2020-ban. Fotó: Isabel Infantes/PA Images via Getty Images

Margolyes elmondása szerint éppen egy olyan jelenetet forgattak, amiben egymás ellen küzdenek, amikor az eset történt. A természetfeletti filmben Schwarzenegger egy volt rendőrt játszik, aki a Gabriel Byrne által játszott Sátánt igyekszik megakadályozni, aki az apokalipszis elhozatalára készül.

Margolyes a filmben a Sátán egyik segítőjét játszotta. A színésznő elmondta:

A Sátán egyik nővérét játszottam, és éppen megölt, és olyan helyzetben voltam a földön fekve, amiből nem tudtam szabadulni. És egyszerűen fingott egyet.

A színésznő elmondta, hogy az eset nem akkor történt, amikor forogtak a kamerák, hanem egy szünetben, hozzátéve, hogy ezt nem tudta megbocsájtani neki.

Nyitókép: Arnold Schwarzenegger Sydney-ben, 2015-ben. Fotó: Cameron Spencer/Getty Images

#Kultúra#arnold schwarzenegger#miriam margolyes#fingás

Címlapról ajánljuk