Kultúra

Beyoncé teniszpályáról adja elő az idei Oscar-gála szuperprodukcióját

rtl.hurtl.hu

2022. március 22. 11:07

Will Smith-t is várják az alapvonalnál.

Alig néhányat kell már csak aludni, hogy kiderüljön, kik nyerik az idei Oscar-díjakat: a március 28-i show nagy dobásának ígérkezik Beyoncé fellépése, a Variety-nek több forrás is megerősítette, hogy a szervezők a szupersztárt szeretnék megnyerni a nyitószám előadására.  

Beyoncé Will Smith teniszopusza, a Serena és Venus Williams felemelkedését feldolgozó Richard király betétdaláért van versenyben, a szervezők pedig azt szeretnék, hogy a Be Alive című számot ne a pódiumon, hanem a kaliforniai Compton egyik teniszpályájáján adja elő – amit élőben közvetítenének a ceremónia nyitányaként.

És hogy miért éppen Compton és Kalifornia? Mint az a nagy sikerű életrajzi filmből is kiderül, a Williams nővérek itt, Kalifornia nem éppen előkelő teniszpályáin tették meg első határozott  lépéseiket a bajnokká válás felé.

Innen jelentkezne be Beyoncé, és adná elő a Be Alive-ot, de ez még nem minden: a tervek szerint Will Smith is csatlakozna az élő produkcióhoz, majd átrohanna Hollywood másik végébe, ahol a legjobb színész kategóriában várja, hogy győztest hirdessenek. És Benedict Cumberbatch mellett ő számít a kategória nagy esélyesének.

Nyitókép: Beyoncé tavaly márciusban a Grammy-díjával – Cliff Lipson/CBS/Getty Images

#Kultúra#beyoncé#will smith#willams nővérek#oscar-díj#tenisz#venus williams#serena williams

Címlapról ajánljuk