Kultúra

Az RTL Klubon indul a szórakoztató irodalmi talkshow új évada

rtl.hurtl.hu

2022. február 18. 11:28

Vadonatúj évaddal és sztárvendégekkel, az RTL Klubon tér vissza a képernyőre a Sorok között Lutter Imrével című szórakoztató irodalmi talkshow február 21-én. 

A hétfő esténként látható műsorban közismert személyiségek – színészek, zenészek, sportolók, tévések, közéleti szereplők – mesélnek magukról eddig nem hallott történeteket, és közben az is kiderül, hogyan változtatta meg az életüket egy vers.

Lutter Imre minden héten új vendéggel beszélget: szerelmek, barátság, hit, közélet, hétköznapi játszmák, küzdelmek és kulisszák mögötti pillanatok is szóba kerülnek, miközben a vendég életében fontos verset és annak szerzőjét is megismerjük. A műsor célja, hogy megmutassa, számtalan emberi történet fut el mellettünk, amiket ha felfedezünk, rájövünk, mennyi közös van bennünk, és nem vagyunk egyedül. A beszélgetések végén a vendég történetéhez kapcsolódó verset is láthatják a nézők filmes formában.

Az első adás vendége Kovács „Kokó” István lesz február 21-én, majd Lang Györgyi, Besenyei Péter, Szellő István, Kálloy Molnár Péter és Máté Gábor kutatja hétfőnként Lutter Imrével, mi van az ő életében a sorok között.

 

#Kultúra#Sorok között Lutter Imrével#irodalom#vers#költészet#lutter imre

Címlapról ajánljuk