Külföld

Gypsy Rose Blanchard szexuális bántalmazással vádolja nagyapját

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 6. 19:39

A tavaly év végén feltételesen szabadlábra helyezett anyagyilkos nő azt állítja, hogy nagyapja megpróbálta őt molesztálni.

Mint arról korábban részletesen írt az rtl.hu is, Gypsy Rose Blanchard december 28-án szabadult feltételesen, miután 8 évet töltött rács mögött az anyja meggyilkolásában játszott szerepéért. A most 32 éves nőt valósággal börtönben tartotta anyja, aki mindenkivel elhitette, hogy lánya egy sor súlyos betegségtől szenved, pedig teljesen egészséges volt. Még Gypsy Rose-t is meggyőzte, hogy beteg, noha ő pontosan tudta, hogy képes járni és önállóan enni is. Gypsy Rose Blanchard végül úgy szabadult helyzetéből, hogy barátjával megölette az anyját.

Gypsy Rose Blanchard bonyolult gyerekkoráról volt szó a Lifetime tévécsatorna Gypsy Rose Blanchard börtönvallomásai című műsorának első részében, írja a Hollywoodlife.

A frissen szabadult 32 éves lány megdöbbentő váddal illette anyai nagyapját, idősebb Claude Pitre-t. Gypsy azt állítja, hogy a nagyapja szexuálisan bántalmazta és molesztálta, amikor ő és anyja, Dee Dee Blanchard egy ideig vele éltek.

„Szexuálisan bántalmazott, molesztált. Kihúzott a tolószékemből, bevitt a gardróbba vagy a házunk mögött lévő sufniba, és szexuális aktusokat végzett velem” – állítja Gypsy. „Arra kényszerített, hogy megérintsem. 9 évesen nem tudtam, hogy ez rossz. De aztán a nagyapám azt mondta, hogy ne mondjam el senkinek.”

Nem akartam, hogy bajba kerüljön, ezért csendben maradtam.

A műsor egyik készítője megkérdezte a férfit az ellene felhozott vádakról, de ő tagadta unokája állításait.

„Ó, nem. Nem, soha nem bántottam” – mondta. „Most hallottam erről először. Mindig együtt játszottunk, mindig együtt csináltunk dolgokat. Éppen ő volt az, aki megpróbált megérinteni, de én nemet mondtam” – állította a lány nagyapja, aki szerint unokája körülbelül 4 éves korában kezdte ezt.

A lány azonban kiállt a saját verzója mellett, szerinte amit nagyapja mondott, csak megerősíti az ő igazát. Erre a férfi azzal vágoitt vissza, hogy biztos a lány anyja beszélte tele a fejét mindezzel.

„Ez 100%-ban megtörtént. És magával viheti a sírjába, ha akarja, de az egyetlen ember, aki nem fogja meglátogatni a sírjánál, az én leszek” – reagált végezetül Gypsy Rose.

 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: vansegitseg.im.gov.hu. A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Nyitókép: Lifetime / YouTube

#Külföld#Gypsy Rose Blanchard#münchausen-szindróma#szexuális erőszak#nők elleni erőszak#nagyapa#pedofília

Címlapról ajánljuk