Külföld

Ez a nem túl okos texasi férfi vadkamerát lopott, ott rontotta el a dolgot, hogy nem kapcsolta ki

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. november 14. 6:34

Elég könnyű dolga volt a rendőrségnek, amikor körözési fotót kellett közzétenni arról a texasi férfiról, aki ellopott egy vadkamerát. Az automata üzemmódban működő, mobilinternetre kötött szerkezet ugyanis a férfi házából küldte tovább a képeket.

A hétvége bűnügyi sztárja kétségkívül az a texasi férfi volt, aki november 8-án ellopott egy hatósági üzemeltetésű vadkamerát az erdőből. A férfi könnyű zsákmánynak hihette a műszaki eszközt, csak abba nem gondolt bele, hogy a korszerű vadkamerák manapság mobilinterneten továbbítják a képeket az üzemeltetőhöz – ez esetben egyenesen a helyi rendrőséghez.

A Del Rio-i és a Live Oak-i rendőrség által is közzétett facebookos posztok tanúsága szerint a férfi nem kapcsolta ki a kamerát, amit a hálószobában tett le az ágy közelében. Az ellopott kamera automata üzemmódban tovább készítette és továbbította a képeket, csak ezúttal nem az erdei állatokról. 


A város által kihelyezett kamera hamar lebuktatta tolvaját, az alaposan teletetovált férfit hétfőn el is fogta a rendőrség.

#Külföld#egyesült államok#texas#vadkamera

Címlapról ajánljuk