Külföld

Rendőrök szabadították ki a nőt a fekáliából, aki beleejtette Apple okosóráját egy nyilvános vécébe

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 21. 13:41

Egy michigani nő beleejtette Apple okosóráját egy nyilvános vécébe, utánamászott, de a tartály foglyul ejtette, a segítségére siető egységeknek szét kellett szedniük a budit.

Az életét kockáztatta egy pár száz dolláros kütyüért egy michigani nő, aki szeptember 19-én, kedden beleejtette Apple okosóráját egy nyilvános vécébe a Dixon-tónál. A nő nem akarta veszni hagyni a fekália tetejére pottyant okosórát és utánamászott. Az óra meglett, csakhogy a nő már nem tudott saját erejéből kimászni.

Szerencséjére a közelben lévők meghallották segélykiáltásait, és értesítették a hatóságokat. A michigani állami rendőrség, az Otsego megyei mentők és michigani természetvédelmi hivatal vészhelyzeti egységei érkeztek a helyszínre, és miután szétszedték a budi ülőkéjét, kiszabadították a tartályban lévő nőt.


„Mondhatni ott volt benne a fekáliában” – mondta Derrick Carroll rendőrségi szóvivő a Detroit Free Press híre szerint.

Az Apple okosórájáért mindenre képes nő nem sérült meg, de a rendőrség közleményében arra figyelmeztetett, hogy lehetőleg senki ne kövesse a példáját, ugyanis bemászni egy nyilvános vécé tartályába veszélyes.

Nyitókép: MSP Seventh District / Twitter

 

#Külföld#egyesült államok#Michigan#apple#okosóra#nyilvános wc

Címlapról ajánljuk