Külföld

Sokkoló videó: repülőgéppel jelentették be a születendő gyermek nemét, a pilóta nem sokkal később halott volt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 4. 6:32

Halálos repülőgép-szerencsétlenségbe torkollott egy mexikói nembejelentő buli, lezuhant a gép, ami rózsaszín permetet szórt a partizókra.

Szörnyű véget ért egy nembejelentő buli Mexikóban, szeptember 2-án, szombaton. San Pedroban egy tehetős házaspár a születendő gyermekük nemét úgy akarta családi és baráti körben nyilvánosságra hozni, hogy egy kis repülőgép a megfelelő színű permetet szórta a birtokukra.

A Piper PA-25-235 Pawnee típusú kisgép elhúzott a fejük fölött, kiengedte a rózsaszín permetet (kislány lesz!), eközben a pilóta meredeken felhúzta a gépet. A bal szárny azonban nem bírta a terhelést és levált a repülőgép törzséről. A balesetről készült videón az látszik, hogy az irányíthatatlanná vált gép a pálmafákon túli fás-bokros területre zuhant. Eközben az ünneplők tovább buliztak, mintha mi sem történt volna, csak később hívták a mentőszolgálatot.

Az El Heraldo De México lap információi szerint a repülőgép pilótája – Luis Ángel – még élt, amikor kihúzták a roncsok közül, de később belehalt sérüléseibe.

Hozzászólna? 

#Külföld#mexikó#nembejelentő buli#kisgép#lezuhant

Címlapról ajánljuk