Külföld

Cristiano Ronaldo beszáll a világ legnagyobb online órás piacterébe, a Chrono24-be

Dévai LászlóDévai László

2023. július 12. 13:56

A gigaüzlettel kapcsolatban az rtl.hu elérte Ferenczi Balázst, a Chrono24 tartalomért és közösségi médiáért felelős vezetőjét.

A szaúdi bajnokságban levezető Cristiano Ronaldo befektetőként száll be a világ legnagyobb online órapiacával rendelkező Chrono24.hu-ba. A hírt az Instagramon jelentették be:


Az Insider azt írja, hogy a nemzetközi futballszupersztár, Cristiano Ronaldo befektetői szerepet vállal a Chrono24-nél. Tim Stracke vezérigazgató a lapnak elmondta, hogy Ronaldo a világ egyik legjobban fizetett sportolója és mint olyan, elég komoly, 6,5 millió dollár értékű személyes órakollekcióval rendelkezik.

Tetszik neki ez a világ és úgy gondolta, hogy ez anyagilag is jó lehetőség számára

– mondta Stracke.

Stracke részleteket nem árult el, így azt sem lehet tudni, hogy Ronaldo milyen részesedéssel fog rendelkezni az üzlet után, de annyit elmondott, hogy jelentős befektetésről van szó.

Az rtl.hu elérte Ferenczi Balázst, a Chrono24 tartalomért és közösségi médiáért felelős vezetőjét, aki elmondta, hogy a cég képviselői Lisszabonban találkoztak a portugál világsztárral. Ferenczi hozzátette: ez egy hatalmas lépés a Chrono24-nek, mivel még ilyen szintű világsztárral nem dolgoztak együtt. A közösségi médiás megjelenésért is felelős magyar szakember emlékeztetett, hogy Cristiano Ronaldóé az egyik legnagyobb Instagram-oldal, ennek az együttműködésnek az előnyei pedig már most meglátszódnak: a bejelentés óta megsokszorozódott az oldalukon a felhasználók aktivitása.

Ronaldo egyébként tényleg szereti az órákat, imádja a csillogó-villogó gyémántos modelleket, ezen a képen például egy Bulgari Octo Tourbillon-t visel, amiből összesen nyolc darab készült az egész világon, az ára nehezen felbecsülhető.

 

Nyitókép: Cristiano Ronaldo a szaúdi klubnál. Fotó: MTI/AP/Amr Nabil.

 

#Külföld#cristiano ronaldo#chrono24#üzlet#bevásárlás

Címlapról ajánljuk