Külföld

Bűzlik a 8 év után előkerült fiatal sztorija, a szomszédok szerint sose tűnt el

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 15:13

A szomszédok arról számoltak be, hogy nem is tűnt el a fiatal, átjárt hozzájuk az elmúlt években. 

Mindig bejárt a garázsomba, az unokatestvéremmel, a fiammal és a lányommal együtt lazított. Az a fiú soha nem tűnt el – mondták a szomszédok arról a fiúról az ABC 13-nak, akinek a története bejárta a világot. Rudy Fariasnak elméletileg 2015-ben veszett nyoma és nemrég találták meg.

Farias-t utoljára akkor látták, amikor elment megsétáltatni kutyáit Houstonban 2015 márciusában – a kutyákra később ráleltek. A fiatal múlt csütörtök este került elő, miután a rendőrséget egy földön fekvő férfi miatt értesítették. A most 25 éves férfi kórházba került.

A sajtó csípőből ráment a sztorira, de a szomszédok szerint sántít a történet: fel sem tűnt nekik soha, hogy Farias valaha is eltűnt volna. Az egyik utcabelijük rokona, Broderick Conley is azt mondta, hogy jól ismerte az eltűnt férfit, akivel „gyakran lógtak együtt”. A nevével is gondok vannak, mivel Rudyt ők Dolph néven ismerték.

Rudy Farias édesanyja az ABC-13-nak azt mondta, hogy szerinte a fiát valakik elrabolták, éveken át fogva tartották, illetve rendszeresen bántalmazhatták is.

A csatorna riportere megpróbált tiszta vizet önteni a pohárba, felkereste a fiatal édesanyját. A nő azt állította, hogy a nála élő férfi, aki a szomszédokhoz is átjárt, az unokaöccse és mutatott egy fotót is róla. Erre viszont a szomszédok azt mondták, hogy a képen szereplő férfi nem az, akit ők Dolph-ként ismernek.

Nyitókép: Rudy (vagy Dolph) Farias – Fotó: Facebook

#Külföld#rudy farias#eltűnt#előkerült#houston#dolph

Címlapról ajánljuk