Külföld

A menza konyhásnénijét vádolják egy iskolás fiú szexuális zaklatásával

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 10. 17:15

A 31 éves Andie Rosafort ártatlannak vallotta magát a nyolcadikos kamasz zaklatásának vádjában. Százezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezik.

Nyomozás indult egy connecticuti iskola, a New Fairfield középiskola egyik részidős alkamazottja ellen, akit azzal vádolnak, hogy az iskola egyik diákjának meztelen fotókat küldött magáról, és szexuálisan zaklatta is.

Az iskola menzáján dolgozó 31 éves Andie Rosafort botránya egy hónappal az után pattant ki, hogy egy másik diák hasonló vádakat fogalmazott meg vele szemben, írja a Fox News. Az iskola vezetősége akkor még tisztázta a nőt, de figyelmeztették, hogy legyen körültekintőbb az iskola diákjaival folytatott kommunikációjában.

A második botrányt azonban már úgy néz ki, hogy nem ússza meg ilyen egyszerűen a korábban az Instagramra sminkelős videókat készítő Rosafort.

Egy nyolcadik osztályos tanuló ugyanis azzal vádolta meg a nőt, hogy 2022 szeptemberében a nő fotót küldött magáról, amin meztelen volt. Cserébe azt kérte a diáktól, hogy küldjön ő is neki szexuális tartalmú videókat. A tanuló a nyomozás során tett vallomásában elmondta, hogy egy buli után a nő arra kérte a fiút, hogy szexeljen vele egy terepjáróban. Az aktust végül a diák szakította félbe, mert feszélyezve érezte magát, írja a News12 Connecticut.

A nő 2022. február 28-án kezdett dolgozni a New Fairfield középiskola menzáján. Rosafortot március 1-jén állították bíróság elé szexuális zaklatás, kiskorú megrontása és veszélyeztetése miatt. A nő minden vádpontban ártatlannak vallotta magát, és 100 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. 

Nyitókép: Connecticut State Police

#Külföld#egyesült államok#Connecticut#szexuális zaklatás

Címlapról ajánljuk