Külföld

Egy óvoda mellett maszturbált a jobboldali republikánusok jelöltje, aki a baloldaltól akarta megvédeni a gyerekeket

Mohos MátéMohos Máté

2022. október 20. 7:53

„Ezt elbasztam” – foglalta össze a helyzetet az ellene intézkedő rendőröknek.

Letartóztattak egy republikánus jelöltet Arizonában, mert egy óvoda mellett maszturbált az autójában, írja a Huffington Post. Randy Kaufman egy egyetemi tankerület vezetője szeretett volna lenni, de leállította kampányát, miután elérte a híreket az október 4-i incidense.

A rendőrségi jelentés szerint a járőröző rendőrök azon kapták rajta Kaufmant, hogy az autójában ül letolt gatyával, miközben egyik kezében telefonját, másikban a péniszét tartja. Amikor szembesítették tettével, azt mondta:

Bocsántatot kérek. Elbasztam. Nagyon sokat stresszelek.

Emellett azt állította, hogy nem tudta, hogy tőle alig pár méterre egy óvoda is van. Az intézmény közelsége miatt akár súlyosabb büntetést is kaphat, mint ami a közszeméremsértésért járna. Kaufman májusban még arról posztolt a Facebookon, hogy „meg akarom védeni a gyermekeinket a progresszív baloldaltól”.

A helyi választási iroda arról adott hírt, hogy most már túl késő levenni a férfi nevét a szavazólapról. Kampánya beszüntetésekor Kaufman nem említette az esetet, viszont arról beszélt, hogy soha nem fogja feladni a küzdelmet azért, hogy Amerika a világ legnagyszerűbb országa maradhasson.

Korábban arról is beszámoltunk: egy New York-i független kongresszusi képviselőjelölt még 2021-ben forgatott le egy pornóvideót, amelyet idén nyáron feltöltött a világ legismertebb pornóoldalára. Azzal a céllal tette mindezt, hogy társadalmi párbeszédet indítson olyan fontos kérdésekről, mint például a szexmunka legalizálása.

Nyitókép: Facebook

#Külföld#maszturbálás#jelölt#usa#republikánus#óvoda#rendőrség

Címlapról ajánljuk