Külföld

Nagydarab, szőrös, hívatlan vendég tette tönkre a gyerekzsúrt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. szeptember 11. 19:27

Felfalta a muffinokat, ráadásul mindent összenyálazott a terített asztalon a West Hartford-i fekete medve.

Rauf Majidian mintegy kéttucatnyi családtaggal és baráttal együtt élvezte 2 éves fia születésnapi partiját múlt vasárnap délután, amikor egy nagydarab, szőrös és nagyon is hívatlan vendég érkezett a helyszínre, olvasható a West Hartford News cikkében.

A ház nem az erdő közepén van, és nincs is rendkívül nagy udvara, de az egyik vendég, aki a telek szélénél, a sövénynél ült, hirtelen azt érezte, hogy van valaki a háta mögött. Egy amerikai fekete medve szaglászott utána.

A vendég gyorsan elszaladt, és kiabált a többieknek, hogy szaladjanak. Majidian felesége beült a kocsijába, és dudált. Ez elijesztett egy másik medvét, amelyet az utca túloldalán láttak, de a gyerekzsúrt elrontó medve nem ijedt meg.

Felfalta a muffinokat, ráadásul mindent összenyálazott a terített asztalon. Legalább 15-20 percig maradt, miközben a parti vendégei a házból nézték. A jóízűen falatozó medvéről videó is készült:


„Tudjuk, hogy élnek itt medvék” – mondta Majidian. A család hat éve él ugyanabban a házban, és gyakran látnak medvéket kora reggel, amint a szemetesekben turkálnak. Tavaly kölyköket is láttak a környéken, lehet, hogy azóta felnőttek és múlt vasárnap ők jöttek el hívatlanul a gyerekzsúrra.

#Külföld#egyesült államok#connecticut#fekete medve#gyerekzsúr#születésnap#medve

Címlapról ajánljuk