Külföld

„Éreztem a vér ízét” – megrázó vallomással folytatódott a Manchester United egykori világklasszis sztárjának pere

Gyömöre MátéGyömöre Máté

2022. augusztus 10. 7:41

Ryan Giggs volt barátnője azt állítja, hogy a focista lefejelte, és válogatott módszerekkel bántalmazta őt. Giggs mindent tagad. 

Könnyekben tört ki a 36 éves Kate Greville a bíróságon kedden, miközben arról beszélt, hogyan bántalmazta őt a Manchester United egykori legendás klasszisa, Ryan Giggs – számolt be róla a The Sun című brit bulvárlap.

A semmiből támadt rám, és megfejelt az arcomon

– mondta megrendülten Greville.

Sokkot kaptam. Hátraestem, az ajkam azonnal bedagadt. A számhoz nyúltam a kezemmel és éreztem a vér ízét

– mesélte el a megrázó részleteket a nő.

A manchesteri bíróságon Giggsnek testi sértés és kényszerítés miatt kell felelnie. A keddi tárgyalási napon már több minden kiderült arról, hogy pontosan mikért.

Giggs például egyszer állítólag egy laptopot dobott Greville fejéhez, mert számonkérte, hogy a férfi megcsalta őt. 

Azt is elmesélte, hogy próbált menekülni az általa „mérgezőnek” nevezett kapcsolatból, amiben a focista lényegében a cselédjének tekintette a nőt, akivel „állandóan csak szexelni akart”.

Az állítólagos lefejeléssel végződő 2020. november 1-i estén a páros a barátaival volt egy hotelben. Giggs már itt nagyon dühös lett a nőre, mert nem a barátjaként hivatkozott rá. Végül összevesztek, aminek a vége az lett, hogy az egykori világklasszis elviharzott, a nő pedig hívott egy Ubert és megkérte a húgát – aki a Giggs otthonában vigyázott Greville kutyájára –, hogy pakolja össze a cuccait, mert elköltözik.

Időközben azonban Giggs is hazaérkezett, és elkezdte kiszórni a nő szemeteszsákokba pakolt cuccait. A nő erre elvette a férfi telefonját, hogy azért cserébe el tudjon menni. Az alkudozás azonban nem ment jól, állítólag Giggs a hátára lökte Greville-t, majd a focista valahogyan fölé került. A nő sírva mesélte az esküdteknek, hogyan kiabált segítségért a húgának.

A dulakodás ezután a konyhában folytatódott, itt fejelte le végül Giggs a nőt annyira, hogy vérzett a szája.

Ez más volt, mint korábban. Itt kifejezetten bántani akart engem

– mondta az esetről a nő, aki arról is beszélt, hogy Giggs könyörgött neki, hogy ne jelentse fel őt a rendőrségen, akiket időközben a húga kihívott.

Mondtam neki, hogy akkor nem kellett volna bántanod

– mesélte a nő.

Greville egy másik furcsa esetről is beszámolt a bíróságon a Daily Mail szerint. Azt mondta, Giggs azért, hogy megbántsa, a volt felesége nevén hívta őt.

Azt mondta, hogy Stacey pokollá tette az életét, meg hogy alkoholproblémái voltak, és én is olyan vagyok, mint ő

– mondta el a bíróságon.

Giggs egyelőre minden vádat tagad.

Nyitókép: Ryan Giggs – Fotó: Danny Lawson / PA Images via Getty Images

#Külföld#ryan giggs#manchester united#kate greville#tárgyalás#testi sértés#fejelés

Címlapról ajánljuk