Keresztanyu

Ezek voltak a Keresztanyu harmadik évadának legdrámaibb szakításai

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 21:05

A sorozatban szerelmek születtek és mentek tönkre, ami nemcsak a friss kapcsolatokat, de az évek óta tartó házasságokat is érintette. Volt, akit megcsaltak, volt, akit az oltárnál hagytak faképnél, és olyan is volt, akit rajta kaptak.  Készítsétek a zsepiket, mert extra videónkban összegyűjtöttük a legszívszorítóbb búcsúkat!

A Keresztanyu rajongók egyik kedvencének, Pitykének sem jött össze a szerelem. Szíve választottját ugyan sikerült meghódítania az előző évadban, de megtartania már nem tudta. A határőr összetört, mikor Viki közölte vele: 

Legyünk megint barátok, az valahogy jobban működött közöttünk.

Árpa Attila, azaz Mikola Szaparenko szerelmi élete akkor kezdett bimbózni, mikor visszakapta egykori feleségét, Mirát. Miután rájött, hogy kedvesével együtt lánya is újra az élete része lehet, teperni kezdett családjáért. Legalábbis addig, míg egy éjszaka a sztriptízbár vissza nem csábította őt a bűnös élvezetekhez.

Nem fogod ketrecbe zárni ezt az oroszlánt, és hogyha nem vagy képes elfogadni, hogy a férjed egy ragadozó, akkor nincs miről beszélni.

A sorozat álompárjának, Harangozó Petrának és a sármos rendőrfiúnak, Pintér Márknak a szerelme végre beteljesült a harmadik évadban, azonban a legboldogabb pillanatban romba dőlt a romantika. Már csak az a kérdés, hogy a viharos kapcsolat újra felvirágozhat vagy végleg búcsút intenek egymásnak a fiatalok?

Harangozó Ildi szerelmi élete talán a legkiszámíthatatlanabb: a nézők nemcsak azon lepődhettek meg, amikor az oltárnál hagyta faképnél Bonifác, de Répás Imi lánykérése is váratlanul érhette őket. Ildi és Imi esküvőjének időpontját már kitűzték, mikor a Harangozó lány meggondolta magát. A sors fintora lehet, hogy hasonló módon törti össze kedvese szívét, mint ahogyan egykor az övét törte darabokra élete szerelme?

#Keresztanyu#3. évad#extra videó#szakítások#dráma#kapcsolat

Címlapról ajánljuk