Játék

Sztárkvíz - Csütörtök

rtl.hurtl.hu

2009. május 28. 7:00

Ha úgy gondolja, hogy mindent tud a sztárok életéről, játsszon velünk naponta jelentkező Sztárkvízünkkel és nyerjen 500.000 forintot!

Mai kérdésünk:

Melyik műsort vezette együtt Balázs és Jani?

S1: Pókerarc

S2: Celeb vagyok, ments ki innen

Küldje a helyes válasz kódját a 1799-es SMS számra és nyerje meg Ön az 500.000 forint készpénzt! Minden nap érdemes játszani és helyes válaszokkal növelni a nyerési esélyeit!Az RTL Klub és az IKO New Media Kft által szervezett Sztárkvíz játék szolgáltatás leírása és szabályai


I. ALAPFOGALMAK:


Sztárkvíz játék
A 2009. május 4-én induló új, emelt díjas SMS alapú szolgáltatás: a Sztárkvíz játék. A szolgáltatás lényege, hogy egy kvízjáték keretében a résztvevők sms-ben válaszolnak a feltett kérdésre, kiválasztva a kérdéshez tartozó válaszlehetőségek közül az általuk helyesnek véltet. Csak azok a résztvevők vesznek részt a sorsoláson, akik helyes választ adtak a feltett kérdésre.
A játék kérdéseit a Bricostore biztosítja.
A Sztárkvíz játék szolgáltatás szervezője az IKO NewMedia Kft.
Résztvevők
Az emelt díjas sms kvízjátékot igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevők -ként definiáljuk.


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

1. A játék általános bemutatása:
A Sztárkvíz játék szolgáltatás célja, hogy egy játékot biztosítson az RTL Klub nézői számára, amiben értékes nyereményeket lehet nyerni.
2. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása
 bármely hazai mobiltelefon-szolgáltató, bármely ügyfele, aki olyan előfizetői vagy kártyás csomaggal rendelkezik, melyből emelt díjas SMS üzenet küldésére van lehetőség, a szolgáltatást igénybe tudja venni (bruttó 315 Ft);
a. A résztvevő számára igénybe vehető szolgáltatás menete:
 A résztvevő egy kérdést kap, amelyhez a megadott válaszok betűjele közül elküldhetik az általuk helyesnek véltet (S1, S2) a 1799-es telefonszámra (bruttó 315 Ft).
 Amennyiben a résztvevő válasza helyes: az INM válasz sms-ben jelzi a résztvevőnek miszerint a válasza helyes volt
 Amennyiben a résztvevő válasza helytelen: az INM válasz sms-ben jelzi a résztvevőnek miszerint a válasza helytelen volt.
3. A szolgáltatás időtartama
A Sztárkvíz játék a szolgáltatást igénybevevő személyek irányából 2009. május 4. 00.00 órától 2009 május 29-e 20.00 óráig elérhető, mely időszak végén az INM döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig meghosszabbítható. Ezen időszak minden napján, tehát napi 24 órában van mód a szolgáltatás igénybevételére.


III. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények
A Sztárkvíz játék leendő kisorsolt nyertesét az INM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.
Azon résztvevők, akik a feltett kérdésre elküldték a helyes választ a megfelelő számra, kisorsoljuk a nyereményt: bruttó 500.000 forint készpénzt.
A nyertes hiteles és teljeskörű azonosítását követően az INM a 15-ik naptól megkezdi a nyeremények kifizetését.

3. A nyertes definiálása
Nyertesnek ismeri el az INM azt a résztvevőt , aki az alábbi három információ közül legalább kettővel rendelkezik:
• ismeri az adott telefonszámot, ahonnan a szolgáltatást igénybe vette, illetve ezzel a telefonszámmal tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást;
• ismeri az előfizető vagy a kártyatulajdonos nevét, illetve ezzel a névvel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a Szolgáltatást;
• ismeri a nyertes SMS küldésének időpontját, illetve ezzel tudja igazolni, hogy ő vette igénybe a szolgáltatást.
4. A nyertes kiértesítése:
• A Sztárkvíz játék leendő kisorsolt nyertesét az INM telefonon kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes telefonon nem elérhető (nincs térerő, külföldön tartózkodik, ki van kapcsolva, nem veszi föl, stb ), a kiértesítést az INM operátorai 30 napon keresztül, napi két alkalommal, különböző napszakban kísérlik meg.
5. A nyeremények kifizetésének feltétele:
A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
 név; anyja neve; születési hely és idő;
 személyi igazolvány szám és adóazonosító jel (ha nem kiskorú a nyertes)
A beazonosított nyertes személyesen vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással ellátott személy útján egyeztethetnek a nyeremény átvételéről a Bp. XXII. Nagytétényi út 22 sz. alatt, az IKO NewMedia Kft. székhelyén .
A nyeremény átvételekor (az első havi fizetés kifizetése előtt) igazolnia kell a nyertesnek, hogy az általa a játékban használt telefonszám egyenlege (számlája) rendezve lett, díjtartozása az operátor felé nem áll fenn.
A nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul, hogy nevét és személyét (értve ezalatt kép vagy tv-s megjelenést, szereplést) az IKO NewMedia Kft. promóciós célokra felhasználhatja. A nyertesnek a promóciós szereplésekre a játék lezárását követően 90 napig (szükség szerint) rendelkezésre kell állnia.
Továbbá minden regisztrált résztvevő hozzájárul, hogy telefonszámát mind a Bricostore, mind az IKO New Media Kft. további marketinges célokra felhasználhassa.
A szolgáltatás igénybevevője elfogadja az IKO New Media Általános Szerződési Feltételeit, melyet az Adatvédelmi Tájékoztató egészít ki. Az ÁSZF és az Adatvédelmi Tájékoztató teljes szövege a www.ikonewmedia.hu web oldalon található.

6. A nyeremény-igény érvényesítésének időtartama:
A nyeremények érvényessége 30 nap, azaz amennyiben ezen idő alatt az INM nem tudja elérni a nyertest, vagy az elért és értesített nyertes ezen idő alatt sem veszi át nyereményét, úgy az alábbi szabályok érvényesek:
 a nyertes nyereménye át nem vett nyereménynek minősül, a nyereményt az INM újra kisorsolja


IV. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A Sztárkvíz játék önálló számítástechnikai rendszeren fut. A rendszer a mobil szolgáltatóktól bérelt vonalakon bonyolítja a be-, és kimenő SMS forgalmakat.
Az INM az SMS-ek feldolgozását, a válasz SMS-ek tartalmát saját hardware, és sofware rendszerén belül kezeli.
A szolgáltatáshoz kapcsolódó nyereményjáték előírásoknak megfelelő lebonyolítását az INM a mindenkori hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja.
Az INM a résztvevők személyes adatait a mindenkor hatályos adatvédelmi előírások szerint kezeli.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek
A szolgáltatással kapcsolatban az INM (1) 371-4820-as telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni munkanapokon 0-24 óra között.


Kelt: Budapest, 2009. május 4.

Címlapról ajánljuk