Hotel Margaret

Ismerd meg a Hotel Margaret influenszereit

rtl.hurtl.hu

2022. február 5. 7:00

A szállodába érkező fiatalok a Like Díjátadó Gála sztárjaiból hamar a nyomozás gyanúsítottjaivá válnak. Nézd meg, hogy hogyan mutatják be karaktereiket a sorozat színészei!

Molnár Tamás „Hackman” (Miller Dávid)

Az X-Faktor műsorvezetője Hackman karakterét alakítja majd az RTL Klub vadonatúj krimisorozatában. A színész többek között azt is elmesélte, hogy mitől volt különleges a Hotel Margaret forgatása.

 

Kovács Bernadett „Betty” (Nyári Dia)

A színésznő a szállodába érkező influenszerek közül Betty Queen-t alakítja majd. Az interjúban többek között azt is elárulta, hogy a magánéletben elsősorban inkább színésznek, mintsem véleményvezérnek tartja magát.

 

Horváth Alexa (Staub Viki)

„Mondhatni egyek vagyunk Alexával” – mesélte a színésznő, akinek a karaktere remekül ért az autókhoz, kicsit fiús és beszólogatós. Elmondása szerint részben ezért is tud azonosulni Alexa tulajdonságaival.

 

Somvári Zoltán „Zoli G” (Darvasi Áron)

Darvasi Áronnak nemcsak a sorozatban alakított karaktere ír dalszövegeket, hanem ő maga is. Ha kíváncsi vagy, hogy a színész pár soros rapszövege hogyan vált a krimisorozat főcímdalává, akkor kattints ide!

 

„VR Dani” (Tzafetás Benjámin)

A színész szerint az általa alakított gamernek sokkal nagyobb problémái is lesznek a sorozatban, mint a nyomozás. A videóból kiderül, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie az influenszernek.

 

Ketter Dávid „Dave” (Adányi Alex)

A színész szerint karakterének, Dave-nek igazi szuperereje van, ha a nők elcsábítására kerül sor. Vajon Alexhez mennyire áll közel a csajozó influenszer személyisége? A videóból kiderül!

 

Herceg Titusz „Herceg” (Szalay Bence)

A Herceg Tituszt alakító színész megannyi izgalmas helyzetbe keveredett a sorozat munkálatai közben. Videónkban most felidézte az egyik legemlékezetesebbet közülük.

 

#Hotel Margaret#dave#hackman#betty#alexa#vr dani#zoli g#herceg#karakterek#influenszer

Címlapról ajánljuk