Híradó

Ilyen lesz az RTL választási műsora

rtl.hurtl.hu

2024. június 1. 10:00

Három műsorvezető és szakértők várják majd a nézőket június 9-én este az RTL-en. Az élő választási műsor az rtl.hu oldalán is elérhető lesz, és a szavazókörök megnyitásától percről percre követjük a nap eseményeit.

Június 9-én az RTL Híradó után, 19 órakor kezdődő élő választási műsor három házigazdája Boros Krisztina, Kéri Barna és Rábai Balázs lesz.

Őket – és a nézőket – három szakértő vendég, László Róbert, a Political Capital választási szakértője, Bódi Mátyás, a Választási Földrajz geográfus-elemzője és Kiss István, a Danube Institute ügyvezetője segíti majd a beérkező adatok értelmezésében.

19:15 és 21:00 között az RTL több alkalommal is gyorshírekben számol majd be a legfrissebb fejleményekről. Az este folyamán az RTL Híradó munkatársai Brüsszelből és több hazai városból is élőben jelentkeznek, és több alkalommal élőben kapcsolják majd a pártok eredményváróját is.

Az RTL élő választási műsora a televíziós képernyő mellett az rtl.hu oldalán is elérhető lesz június 9-én. Az rtl.hu a szavazókörök megnyitásától percről percre tudósít majd a választással kapcsolatos hírekről. A napközben beérkező részvételi adatok, valamint az urnazárás után érkező eredmények látványos és könnyen érthető grafikonokon is megjelennek majd az oldal felületén, emellett elemzések, valamint videós tudósítások is várják majd hírportálunk látogatóit.

#Híradó#ep-választás#önkormányzati választás#választás#Európa#Videó

Címlapról ajánljuk