Híradó

Magyar Péter: Minél inkább erőlteti ezt a narratívát Rogán Antal a Karmelitából, annál többen állnak mellénk

Magyar ÉvaMagyar Éva

2024. április 13. 17:47

Már a jövő héten elindulhat Magyar Péter országjáró körútja, de igazán nagy sebességre csak április 20-a után kapcsol a Tisza párt alelnöke. Naponta hat-nyolc településre tervez ellátogatni, ahogy ő fogalmaz: úgy, mint régen Orbán Viktor, amikor „még mert emberek közé menni” a miniszterelnök. 

Vasárnap délután jogerősen nyilvántartásba kerül Magyar Péter pártja, hacsak addig nem támadja meg valaki a bíróságon. A Varga Judit volt igazságügyi miniszter férjéből lett politikus azt mondta, ha minden jól megy, a jövő héten indulnak a múlt szombati tömegtüntetésen ígért országjárásra.

Minden nap – ahogy régen Orbán Viktor, amikor még mert emberek közé menni és belenézni az emberek szemébe – 6-8 településen leszünk ott, kis- és nagy településeken

– fogalmazott szombaton. Azt mondta, ők csak egy kicsi, úgynevezett „garázscég”, az  április 6-ai megmozdulást is csak nyolc-tízen szervezték, és nagyjából 40 millió forintba került. A tüntetés költségeit adományokból fizetik.

„Folyamatosan érkeznek a Legyél a változás! Egyesület számlaszámára az anyagi segítségek, már több tízmillió forint érkezett egyszerű magyar állampolgároktól. Nem NER-es vállalkozásoktól, vállalkozóktól, nem állami pénzből, nem amerikai pénzből, nem orosz pénzből, hanem egyszerű magyar emberek pénzéből” – mondta erről.  Az ellene szóló megafonos lejáratóról úgy fogalmazott:

Minél inkább erőlteti ezt a narratívát a propaganda vagy Rogán Antal a Karmelitából, annál több magyar ember fog melletünk állni. Iszonyatosan kontraproduktív.

A kampányidőszak hivatalosan április 20-án indul, akkortól kezdhetik gyűjteni az ajánlásokat a nyilvántartásba vett pártok.

 

#Híradó#Videó#politika#magyar péter#tisza#párt

Címlapról ajánljuk