Híradó

Orbán Viktor elárulta, mi veszélyes a könnyzacskóira, Magyar Péter barátnőjével, mezítláb egy patakban ünnepelte a tavaszt

Luigits TamásLuigits Tamás

2024. április 1. 19:05

Sonkafőzés, papagáj- és nyúletetés, meg persze locsolkodás – idén is elárasztották a közösségi oldalakat a politikusok húsvéti posztjai. Van, aki már az előkészületeket is kitette az oldalára – például a miniszterelnök, aki recepteket is megosztott –, mások visszafogottan köszöntöttek, mint például Magyar Péter vagy a külügyminiszter. A locsolást is másként szeretik – van, aki csakis kölnivel, de van, aki szódavízzel.

Felkonf: Sonkafőzés, papagáj és nyúletetés, és persze locsolkodás - idén is elárasztották a közösségi oldalakot a politikusok húsvéti posztjai. Van aki már az előkészületeket is kitette az oldalára - például a miniszterelnök, aki recepteket is megosztott, mások visszafogottan köszöntöttek, mint például Magyar Péter, vagy a külügyminiszter. A locsolást is másként szeretik - van aki csakis kölnivel - de van aki szódavízzel indult neki a rokonlátogatásnak.

 

Atmo 0,41 Húsvét másodnapján mi jutott eszembe, locsolóüveget vettem a kezembe, elindultam vele piros tojást szedni, engedelmet kérek szabad-e locsolni?

Kedvenc locsolóversével köszöntötte követőit húsvét alkalmából Orbán Viktor. Facebook oldaláról megtudhattuk azt is, hogy mit szeret a sonkához, és mi veszélyes a könnyzacskóira.

0,6 Csakis torma, de nem tejszínesen, hanem nyersen reszelve. Ki készíti el? Ha van egy kis szerencsém akkor megúszom és a gyerekeimre hagyhatom, de néha rám marad és akkor a könnyzacskóim kiürülnek.

A Mi hazánk elnökhelyettesének Dúró Dórának gyerekei viszont a hagyományos módszert kedvelik. Legalább is kerti locsolóval, szódásüveggel, és kisvödörrel indultak locsolkodni.

Atmo

A Momentumos Cseh Katalint már szombaton meglocsolták a rákoskeresztúri tojáskeresésen. Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes is talált egy tojást már tegnap. A Nép Pártján elnöke viszont ma kelt korán.

Atmo  0,36 Beletesszük a sonkát, a fokhagymát, babérlevelet, borsot ....

A húsvéti menük sem maradtak titokban. A miniszterelnök idén sem felejett el egy jókora sonkát főzni az udvaron. Németh Szilárd viszont csak egy visszafogott lilahagymás, szalonnás, tejfölös lángost posztolt. Tavalyi négynapos menüjében még csülkös pacal is volt.

Atmo

A fidesz főpogármester-jelöltje, nemcsak megfőzte, hanem kenyérbundába is bugyolálta a sonkát és fonott kalácsot is készített. A hivatalban lévő főpolgármester ugyanezt tette - ha másban nem, de a húsvéti menüben van egyetértés.

Atmo Zene, nyulak... Jónapot Vitézy Dávid vagyok ..

Az LMP támogatásával induló főpolgármester-jelölt egy nyúlmentő alapítványhoz vitt tápot.

0,35 az fogadjon örökbe nyuszit aki tényleg tud is róla gondoskodni, és csak húsvéti ajándékként ne vegyék az emberek.

A politikusok közül is volt, aki az ünnepet pihenésre szánta - Magyar Péter barátnőjével mezítláb egy patakban ünnepelte a tavaszt, Szijjártó Péter külügyminiszter csak egy fociról szóló posztot tett ki, és  Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is csak húsvéti tojásokkal emlékezett meg az ünnepről. 

#Híradó#Videó#húsvét#politika#orbán viktor#magyar péter#ünnep

Címlapról ajánljuk