Híradó

Meghalt Ónodi György, a Heti Hetes egykori főszerkesztője

Debreczeni CsillaDebreczeni Csilla

2024. január 13. 17:50

Meghalt Ónodi György producer, rendező, író. Legismertebb műsora az RTL-en a 17 éven át futó Heti Hetes volt. Gálvölgyi Jánossal 30 éves barátság fűzte őket össze, a színművész az RTL Híradónak azt mondta: nem csak szakmailag, emberileg is rendkívüli volt. Ónodi György 71 éves volt. 

Ónodi György a kereskedelmi televíziózás egyik legsikeresebb szórakoztató műsorát készítette 17 éven át az RTL-en. A Heti Hetes egyik állandó szereplőjével, Gálvölgyi Jánossal több mint 30 éves ismeretség kötötte őket össze.

Döbbenettel fogadtam, mint minden ilyen hírt az ember, átszalad rajta a múltja is. Gyuri nekem több mint 30 éves barátom, munkatársam volt. Az embernek eszébe jut, hogy az élet nagyon gyorsan múlandó 

– reagált a színművész Ónodi halálhírére. 

Gálvölgyi János szilveszter előtt beszélt vele utoljára, azt mondta, jó hangulatban volt. Bár a munkakapcsolat megszűnt közöttük, rendszeresen tartották a kapcsolatot. 

„Nagyon jól írt, amit kevesen tudtak róla, és a ma már szidott, szeretett, emlegetett Gálvölgyi Shownak a 80 százalékát a Gyuri írta” – tette hozzá Gálvölgyi. 

Szerinte barátja nem csak szakmailag, emberileg is rendkívüli volt.

Isteni, néha morbid humora volt, ezen mi nagyon egy húron pendültünk. Mint szerkesztő is, meg mint a Heti hetes vezetője is úgy tett helyre dolgokat egy fél mondattal, hogy azon sírva nevettünk.

Ónodi György 71 éves korában hunyt el.

#Híradó#Videó#Belföld#ónodi györgy#gyászhír#heti hetes#gálvölgyi jános

Címlapról ajánljuk