Híradó

Brutálisan megölte a nyírkátai kismamát, rajzos levélben kért bocsánatot a gyászoló családtól

Hajdú OrsolyaHajdú Orsolya

2023. október 31. 17:41

Bocsánatkérő levelet írt áldozata családjának a nyírkátai kismama meggyilkolásával gyanúsított férfi. Még le is rajzolta áldozatát. A 34 éves Erzsébetet az élettársa ölte meg idén májusban. A kisfiukkal állapotos nőt a hajánál fogva elrángatta egy erdős területre, ahol bántalmazta, majd megfojtotta, végül elmenekült. A 31 éves férfi azt üzente, szívből sajnál mindent és a mai napig szereti Erzsébetet. A gyászoló család képtelen elfogadni a gyilkos bocsánatkérését.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. 

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

#Híradó#Videó#Baleset-bűnügy#bűnügy#gyilkosság#bocsánatkérés#Nyírkáta#várandós

Címlapról ajánljuk